Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, ж.к. Обеля 1
Търся за мой клиент двустаен апартамент в сграда ново тухлено строителство, която да е с поне АКТ 15 и да е в близост до метростанцията.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в ж.к. Обеля 2 - до бул. Панчо Владигеров и метростанцията. Не държи на обзавеждане.
Мой клиент търси да купи двустаен или маломерен тристаен апартамент в ж.к. Обеля 1, в близост до бул. Панчо Владигеров.
Купувам за мой клиент 2-стаен апартамент, няма значение в кой квартал. Разглежда предложения за тухла, панел и ЕПК.
Търся да закупя 2-стаен апартамент в западен или южен район, задължително е да бъде тухлено строителство. Разглеждам и предложения с нужда от ремонт.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Не желае крайни квартали. Разглежда само ново строителство с Акт 16. Бюджетът е до 60 000 евро.
Мой клиент търси да купи тристаен апартамент в град София, за предпочитане в района на ж.к. Банишора. Държи сградата да е с добре поддържани общи части, на комуникативно място, в близост до удобен градски ...
Търся за мой клиент двустаен апартамент в района на Обеля, който да се предлага след ремонт и по възможност с обзавеждане. Готов е за бърза сделка.
Купувам едностаен, двустаен апартамент в района на ж.к. Обеля 2. Имотът да е на нисък етаж, необзаведен. Разглеждат се и апартаменти нуждаещи се от ремонт.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в района, който да е на пешеходно разстояние от метростацния и да се предлага след ремонт, може и без обзавеждане.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в посочените райони, който по възможност да се предлага с обзавеждане, след основен ремонт и в близост до спирки на обществен транспорт.
Търся за мой клиент обзаведен двустаен апартамент в изброените райони. Желателно е жилището да не се нуждае от ремонт.
Мой клиент търси на зелено до 60 000Е , може и завършен до 70 000Е В комуникативни райони за инвестиция, в близост до университети, метростанции, централни квартали.
Мой клиент купува 2-стаен апартамент в Обеля 1, разположен в удобна близост до метростанция Обеля. Сградата да има Акт 14
Търся за мой клиент двустаен апартамент ново строителство. Предложения, в близост до метростанция се разглеждат с предимство. Важно е да не превишава бюджета от 45 000Е, не толкова района.
Търся двустаен или тристаен апартамент в северните квартали на града. Сградата да е тухлена, може и без АКТ 16, но да не е на партер.
Търся за мой клиент изгоден двустаен апартамент без значение от района. Възможно е да е ново строителство. Бюджетът е до 65000 евро.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в Западните и Северните райони. Не държи на обзавеждане.
Купувам за мой клиент малък апартамент в Обеля 1. Покупка с ипотечен кредит, разсрочено плащане. Бюджет не повече от 45000 евро.
Търси двустаен апартамент. Строителството може да е преди акт 16, може и старо до 66 000Е. Няма определен район, но Младост е приоритет. Важно е разпределението и цената. Иска го за лично ползване.