Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, ж.к. Обеля 1
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент жилище без претенции за квартал, но задължително да е тухла. Не разглеждаме имоти със статут на офис или ателие. Може и без довършителни работи, може да е на акт 15.
Търся за мой клиент едностаен апартамент, в близост до метростанция и супермаркети, в добре поддържана сграда.
Търся тристаен или двустаен апартамент, който може да се преустрои в Обеля. Предпочитани са средни етажи, може да е за ремонт.
Клиент на агенцията търси да закупи нов едностаен или двустаен апартамент на комуникативна локация в София, по възможност близо до метростанция. Може и в начален етап на строителство.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Купувам за мой сериозен клиент двустаен апартамент в гр. София. Разглежда предложения за северни квартали, като приорирет е ж.к. Надежда. Бюджетът е до 70000 евро.
Клиент на агенцията търси да закупи евтин апартамент, с минимална първоначална вноска, разчитайки изцяло на ипотечен кредит. Разглежда оферти от цяла София с изключение на западните райони.
Търся за мой клиент 2 - СТАЕН апартамент в района на Надежда, Люлин, Овча купел. Да има метростанция на близо. Може и да е за ремонт.
Мой клиент търси жилище с възможност за покупка с ипотечен кредит и минимални лични спестявания в София-град, като освен посочените райони, разглежда предложения и в други.
Клиент на агенцията търси да закупи двустаен апартамент в посочените райони. Бюджетът е 50000 евро. Пусковият срок трябва да е най-късно през септември 2020 г. Клиентите разглеждат и предложения за старо ...
Търся двустаен апартамент за мой клиент, панелно строителство, в кварталите Обеля, Надежда, ж.к. Люлин. Жилището може да е и за ремонт. Да не е на последен етаж.
Търся за мой клиент жилище на изгодна цена в посочените райони. По възможност да е ново строителство, в качествена сграда. Предимство е, ако има Акт 16.
Търся за мой клиент къща около гр. София или двустаен апартамент в северните райони. Предпочита да е готов за нанасяне и да не се нуждае от голям ремонт.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в град София. Разглеждат се предложения и за етаж от къща. Държи да е в близост до спирка на обществен транспорт. Бюджетът до около 50000 евро.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в северозападната част на столицата. Имотът да е в добро състояние, да не се нуждае от ремонт и да е готов за нанасяне.
Търся за мой клиент, жилище в добро състояние. Желателно е входа да е поддържан, а района комуникативен. Близостта до метро е предимство.
Клиент на Мирела търси да закупи едностаен апартамент, като няма предпочитания за квартала. Търсенето е за цяла София.
Клиент на Мирела търси 2-стаен апартамент в Обеля. Предпочита да е в нова тухлена сграда в по-напреднал етап на строителство.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН апартамент в северните и северозападните квартали. Разглеждат се оферти от старо и ново строителство.