Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, кв. Малинова долина
Клиентка на Мирела търси да закупи 2-стаен или 3-стаен апартамент в южните квартали на София. Сградата трябва да е в напреднал етап на строеж.
Клиент на Мирела търси да закупи 1-стаен или 2-стаен апартамент в южните квартали на София. Статутът на жилището не е от значение. Сградата може да е в начален етап на строеж.
Търся за мой клиент малък апартамент в посочените райони на гр. София. Разглежда предложения ново строителство.
Клиент на агенцията търси да закупи двустаен или тристаен апартамент, който да е с просторна тераса. Разглеждат се райони в близост до планина Витоша. Може да е в строеж, но близо до Акт 15. Не на последен ...
Търся за мой клиент двустаен апартамент в посочените райони. Желателно е в качествена нова сграда, с южно изложение и степен на завършеност Акт 15. Покупката е финансирана с банков кредит.
Клиент търси 2-стаен апартамент в южните квартали на град София. Предпочита ново строителство, няма претенции за обзавеждане.
Клиент на агенцията търси да закупи едностаен или двустаен апартамент в южни райони на гр. София. Бюджетът е до 50000 евро.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Разглеждат се предложения за посочените райони. Бюджетът е до 100000 евро.
Клиент търси жилище за собствено ползване в посочените райони. По възможност ремонтирано и с хубави общи части, до 5-ти етаж.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент, който да е подходящ за инвестиция. Търси и на зелено и в напреднал етап, но от строител. Финансирането е с лични средства. Търсенето е в южните райони на ...
Клиент на МИРЕЛА търси да купи едностаен или двустаен апартамент, ново строителство след 2010 г. Задължително е да бъде частично или напълно обзаведен, а не на шпакловка и замазка. Имотът ще бъде за инвестиция.
Купувам за клиент на агенция Мирела двустаен апартамент в гр. София. Разглежда оферти за всички квартали. Не желае да е на последен етаж. Възможно е да е от строяща се сграда. По възможност да няма необходимост ...
Клиентът ми търси да закупи 2-стаен апартамент за инвестиция в посочените райони. Предпочита тухлено строитество, без значение на годината. Може и без довършителни работи.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Разглежда оферти за посочените квартали. Възможно е да има необходимост от ремонт. Бюджетът е до 65000 евро.
Клиент на агенцията активно търси двустайно жилище. Апартаментът ще е за лично ползване, като има известен процент самоучастие, но по-голямата част ще е с ипотечен кредит.
Мирела търси 2-стаен апартамент в посочените райони. Интересът е основно към комплекс Рейна София, но се разглеждат и други предложения. Трябва да е нисък етаж, без първи, изложение юг/изток, юг/запад.
Мой клиент търси двустаен или тристаен апартамент в ж.к. Студентски град и Малинова долина. Приоритетно разглежда ново строителство.
Клиент на Мирела търси да закупи едностаен или двустаен апартамент за инвестиция, в начален етап. Разглеждат се предложения в комплекси над Ринг Мол.
Мой клиент търси да закупи 2-стаен или 3-стаен апартамент в южните квартали. В момента работи в Белгия като готвач и има планове до 1-2 години да се прибере в България.