Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, кв. Малинова долина
Купувам за мой клиент 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент в гр. София. Предпочита южни райони и квартали в подножието на Витоша. Държи да е ново строителство и да има разрешение за ползване, може и в затворен ...
Търся за мой клиент 2-стаен или 3-стаен апартамент в южни райони и тези в подножието на Витоша - с приоритет ж.к. Овча купел и кв. Витоша. Ако сградата е ново строителство, да има поне Акт 14.
Купувам за мой клиент преустроен двустаен или тристаен апартамент в кварталите в подножието на Витоша. Приоритетен е кв. Бояна. Желателно е жилището да разполага с гараж.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в района на кв. Малинова долина, в новострояща се сграда, на добра и комуникативна локация.
Търся за мой клиент тристаен или двустаен апартамент с възможност за преустройство, в районите Младост, Дружба 2, Мусагеница, Дървеница, Мал. долина - от страната на Витоша. Да бъде на нисък етаж - до ...
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент в ж.к. Студентски град, кв. Витоша или кв. Малинова долина. Разглежда предложения с цена до 80 000 евро.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент или двустаен с възможност за преустроиство в районите Младост, Малинова долина, Манастирски ливади и Витоша.
Търся за мой клиент двустаен апартамент, задължително да е ново строителство с АКТ 16. Ще се гледат оферти само във Витоша, Малинова долина и Манастирски ливади.
Търся за мой клиент тристаен апартамент или двустаен с възможност за преустройство. Приоритет са жилищата на партер с двор.
Търся за мой клиент 2-стаен апартамент, ново сторителство с разрешение за ползване. За предпочитане са сгради в близост до метростанция. Клиентът ми ще ползва кредит.
Търся за мой клиент двустаен апартамент ново строителство, в източни райони или в квартали в подножието на Витоша.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент ново строителство в Студентски град, Витоша и Малинова долина.
Мой клиент купува двустаен апартамент във всички райони без Люлин, Обеля и Надежда. Бюджет 65 000 евро.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в затворен комплекс, разположенв районите на Драгалевци, Витоша, Бояна, Малинова долина.
Купувам за мой клиент 2-СТАЕН апартамент в кв. Малинова долина. Може да е от строяща се сграда и да се намира на партерен етаж.
Търся за мой клиент 1-стаен или 2-стаен апартамент (може и с преустройство). Може да е както старо, така и ново строителство. Трябва да има поне един неусвоен балкон. Предпочитани райони са Източните, ...
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН или 3-СТАЕН в южните райони. Разглежда основно в кв. Манастирски ливади, ж.к. Борово, кв. Малинова долина. Предпочита да е завършено строителството, по-възможност обзаведено, ...
Мой клиент купува двустаен или тристаен апартамент в кварталите Малинова Долина, Студентски град, Витоша. По-голямата част от сумата са лични средства.
Купувам за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в кварталите Редута, Студентски град, Левски-В, Левски-Г, кв. Малинова долина и кв. Витоша. Имотът да е с акт 16.
Мой клиент търси да закупи магазин или малко студио/жилище на нисък етаж. Разглежда всички райони, без Дружба, Левски, Подуяне и края на Люлин.