Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, в.з. Малинова долина
За мой клиент търся двустаен или маломерен тристаен апартамент в кв. Малинова долина или ж.к. Студентски град. Бюджетът е до 90000 евро. Възможно е да е в новострояща се сграда, но в по-напреднал етап. ...
Клиент на агенцията търси двустаен апартамент в сграда с Акт 16 в южните квартали на гр. София. Важно е да е в близост до спирка градски транспорт или метро. Бюджетът е 65 000 евро.
Търся за мой клиент, двустаен апартамент, предпочитани райони са южните. Може да е в ново или старо строителство, сградата да е с акт 16. Без първи и без последен етаж.
За мой клиент търся едностаен или двустаен апартамент на ниска цена в Малинова долина, Манастирски или Връбница. Може да е ново строителство, което се изгражда в момента.
За мой клиент търся студио или двустаен апартамент до 40000 евро в посочените райони на София. Жилището трябва да е на висок етаж! Запитването е за готово жилище, но може да разгледа и предложения ново ...
Мой клиент се интересува да купи за инвестиция 2-стаен апартамент в кв. Малинова долина. Интересува се от ново стрителство.
Търся за клиент двустаен апартамент в източните райони, който да е в сграда ново строителство. Може да е в процес на строеж.
Мой клиент търси да закупи двустайно жилище в напреднал етап на строителство. Покупката ще бъде осъществена с лични средства.
Клиент на агенцията търси да закупи двустаен апартамент, с цел инвестиция. Бюджетът е до 70000 евро. Разглежда предложения за районите на кв. Дървеница, ж.к. Студентски Град и кв. Малинова долина. Възможно ...
За мой клиент търся 6 двустайни апартамента на цена 900 Евро на кв. м. в Малинова Долина, Студентски Град и Манастирски Ливади в една сграда. Може в начален етап.
За мой клиент търся да закупя двустаен апартамент ново строителство до 55 000 евро в Малинова Долина. Предпочита да не е много висок етаж.
Мой клиент търси апартамент в град София, без крайните квартали. Разглежда предложения с цена до 45 000 евро.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент от старото строителство. Задължително е холът да бъде отделно от кухнята. Разглеждат се както обзаведени, така и необзаведени жилища.
Търся за мой клиент апартамент в добро състояние, в посочените райони. Предпочитаме обзаведени жилища.
Купувам за мой клиент обзаведен, тристаен апартамент в тухлена сграда в комуникативна част на града. Клиентът ми няма да използва кредит - плаща цената веднага.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в град София. Разглежда предложения около 70 000 евро. Предпочита Южни и Западни райони.
Купувам малък 2-стаен апартамент в близост до метростанция. Жилището не трябва да бъде на първи или последен етаж. Разглеждам и предложения в начален етап на строителство.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН апартамент в затворен комплекс. Предпочитаните квартали са Драгалевци, Бояна и Симеоново. Жилището може да е малко, но функционално.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН в районите на кв. Витоша, кв. Малинова Долина и кв. Манастирски ливади, ново тухлено строителство с енергийна оптимизация, предпочита да е над 1-ви етаж и на газ.