Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, в.з. Малинова долина - Герена
Купувам за мой клиент 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент в гр. София. Предпочита южни райони и квартали в подножието на Витоша. Държи да е ново строителство и да има разрешение за ползване, може и в затворен ...
Търся за мой клиент 2-стаен или 3-стаен апартамент в южни райони и тези в подножието на Витоша - с приоритет ж.к. Овча купел и кв. Витоша. Ако сградата е ново строителство, да има поне Акт 14.
Търся за мой клиент 2-стаен апартамент, ново сторителство с разрешение за ползване. За предпочитане са сгради в близост до метростанция. Клиентът ми ще ползва кредит.
Търся за мой клиент двустаен апартамент ново строителство, в източни райони или в квартали в подножието на Витоша.
Мой клиент купува двустаен апартамент във всички райони без Люлин, Обеля и Надежда. Бюджет 65 000 евро.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН или 3-СТАЕН в южните райони. Разглежда основно в кв. Манастирски ливади, ж.к. Борово, кв. Малинова долина. Предпочита да е завършено строителството, по-възможност обзаведено, ...
Търся за мой клиент просторен двустаен или тристаен апартамент в южните и източните райони, с панорамна гледка към Витоша. Имаме интерес и към комплексите от затворен тип. Жилището да не е обзаведено.
Мой клиент купува друстаен апартамент във всички райони в гр. София, с изключение на Люлин, Надежда, Дружба, Красна поляна и Левски.
Купувам двустаен апартамент. Клиентът ми разглежда с приоритет жилища, които се намират в близост до метро. Разполага с налични средства за покупката.
Купувам 2-СТАЕН апартамент в северните райони, в близост до метростанция. Сградата да е тухлена и добре поддържана.
Частна обява
Купувам с пари в брой двустаен апартамент над 42 кв.м. и не на партера да 35000 евро. тел. 0878368032 Виденова
Частна обява
Търся да закупя двустаен апартамент /кухня с дневна и отделна спалня, тераса/.