Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, в.з. Малинова долина - Герена
Клиент на агенцията търси да закупи двустаен или тристаен апартамент, който да е с просторна тераса. Разглеждат се райони в близост до планина Витоша. Може да е в строеж, но близо до Акт 15. Не на последен ...
Търся за мой клиент двустаен апартамент в посочените райони. Желателно е в качествена нова сграда, с южно изложение и степен на завършеност Акт 15. Покупката е финансирана с банков кредит.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент, който да е подходящ за инвестиция. Търси и на зелено и в напреднал етап, но от строител. Финансирането е с лични средства. Търсенето е в южните райони на ...
Клиент на Мирела търси да закупи едностаен или двустаен апартамент за инвестиция, в начален етап. Разглеждат се предложения в комплекси над Ринг Мол.
Търся за мой клиент, жилище в сграда с разрешение за ползване. Задължително условие е мястото да е комуникативно и общите части да са добре поддържани.
Клиент търси да закупи жилище в посочените райони, по възможност да е с хубави и поддържани общи части.
Клиентът търси спешно едностаен или двустаен апартамент в ж.к. Студентски град и околните квартали. Бюджетът е 47000 евро. Предпочита жилището да не е на първи или последен етаж. Разглежда предимно ново ...
Клиент на агенцията търси да закупи изгодно двустаен апартамент в сграда ново строителство. Не се разглеждат предложения в много начален етап на строителство, сградата трябва да има поне Акт 14.
Клиент на агенцията търси да закупи двустаен апартамент ново строителство в кв. Малинова долина. Разглеждат се и предложения с по-маломерни квадратури.
Клиент на агенцията търси да закупи двустаен апартамент в южните райони на София, за предпочитане с Акт 16 или с пусков срок до края на 2020 г. Финансирането е комбинирано с банка. Разглеждат се и обзаведени ...
Клиент на агенцията търси да закупи изгоден двустаен апартамент на етап поне Акт 14 в посочените райони. Цена на кв. м. до 1050 евро. Търсенето е за инвестиция, застроената площ трябва да е минимум 55 ...
Клиент на агенцията търси да закупи изгоден апартамент в южните райони на София на зелено или в строеж, като се гони цена под 900 евро на кв. м.
Търся за мой клиент апартамент с цел инвестиция, желателно е да е с наематели или напълно обзаведен готов за отдаване. Близостта до метростанция е предимство.
Клиент на агенцията търси да закупи двустаен апартамент в южните райони на гр. София. Търси изгодни проекти ново строителство, до 75 000 евро, без първи и последен етаж. Пусков срок най-късно лятото на ...
Мой клиент търси апартамент в град София, без крайните квартали. Разглежда предложения с цена до 45 000 евро.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент от старото строителство. Задължително е холът да бъде отделно от кухнята. Разглеждат се както обзаведени, така и необзаведени жилища.
Купувам за мой клиент обзаведен, тристаен апартамент в тухлена сграда в комуникативна част на града. Клиентът ми няма да използва кредит - плаща цената веднага.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в град София. Разглежда предложения около 70 000 евро. Предпочита Южни и Западни райони.
Търся за мой клиент 2-стаен апартамент в кв. Бояна. Сградата трябва да е ново строителство с Акт 16.
Купувам малък 2-стаен апартамент в близост до метростанция. Жилището не трябва да бъде на първи или последен етаж. Разглеждам и предложения в начален етап на строителство.