Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, в.з. Малинова долина - Герена
Клиентът търси едностаен апартамент в ж.к. Студентски град. Бюджетът и е 40 000 евро. Предпочита жилището да не е на първи или последен етаж.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН или 3-СТАЕН в южните райони. Разглежда основно в кв. Манастирски ливади, ж.к. Борово, кв. Малинова долина. Предпочита да е завършено строителството, по-възможност обзаведено, ...
За мой клиент търся едностаен или двустаен апартамент на ниска цена в Малинова долина, Манастирски или Връбница. Може да е ново строителство, което се изгражда в момента. Не знам много детайли, клиентът ...
За мой клиент търся студио или двустаен апартамент до 30 000 Евро в посочените райони на София. Запитването е за ново строителство, но предстои да уточня дали търси имоти на вторичен пазар.
За мой клиент търся двустаен апартамент в кв. Малинова Долина или Витоша. Разполага с лични средства, бюджетът е около 55-60 000 евро. Купува за себе си и съпругата си.
За мой клиент търся двустаен апартамент в кв. Малинова Долина, Манастирски Ливади, Витоша, Дървеница, Младост, ново строителство, да има поне АКТ 14 (или да е близо до АКТ 14), без партер и последен етаж, ...
Купувам за мой клиент 2-стаен апартамент в ж.к. Малинова долина. Желае да е с удобен достъп до Симеоновско шосе и Околовръстен път. В близост до хипермаркети и заведения за хранене.
За мой клиент търся двустаен апартамент в кварталите Малинова Долина, Витоша или Кръстова Вада, до 55 000 Евро, без партер и последен етаж, без статут на ателие, пусков срок 2020 г., с разсрочено плащане, ...
Купувам за мой клиент 2-СТАЕН апартамент в кв. Малинова долина, между ул. Георги Русев и ул. Едуард Генов, на 350 м от бул. Симеоновско шосе.
Мой клиент търси апартамент в град София, без крайните квартали. Разглежда предложения с цена до 45 000 евро.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент от старото строителство. Задължително е холът да бъде отделно от кухнята. Разглеждат се както обзаведени, така и необзаведени жилища.
Купувам за мой клиент обзаведен, тристаен апартамент в тухлена сграда в комуникативна част на града. Клиентът ми няма да използва кредит - плаща цената веднага.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в град София. Разглежда предложения около 70 000 евро. Предпочита Южни и Западни райони.
Купувам малък 2-стаен апартамент в близост до метростанция. Жилището не трябва да бъде на първи или последен етаж. Разглеждам и предложения в начален етап на строителство.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН в районите на кв. Витоша, кв. Малинова Долина и кв. Манастирски ливади, ново тухлено строителство с енергийна оптимизация, предпочита да е над 1-ви етаж и на газ.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в сграда в процес на строителство. Имотът се купува с цел инвестиция.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в подножието на Витоша, на комуникативно място.
Работя с клиент,за когото търся 2-стаен апартамент в кв. Бояна, в сграда ново строителство, по възможност обзаведен.
Работя с клиент, който търси да закупи два апартамента в района около Боянската църква. Сградата трябва да е ново строителство.