Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, ж.к. Дружба 2
Търся да купя за мой клиент едностаен или маломерен двустаен апартамент в източните и южните райони на град София. Сградата да е тухлена или по-нова ЕПК. За предпочитане да е обзаведен. Предпочитани са ...
Клиент търси да закупи 2-стаен апартамент, ново строителство, с гараж или паркомясто. В близост до метро.
Купувам за мой клиент обзаведен едностаен апартамент. Без претенции за квартал, на комуникативно място.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент, който задължително да има АКТ 16 и по възможност да е обзаведен. Ще се гледат оферти само в Сухата река, Дружба, Левски и Надежда.
Мой клиент търси да закупи едностаен или двустаен апартамент в ж.к. Младост. Апартаментът да не се нуждае от ремонт.
Клиентът ми търси да закупи двустаен апартамент, без значение от типа строителство, в посочените райони. Може и за ремонт.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в Дианабад, Изток, Изгрев, Младост. Тухлено или ЕПК строителство, без първи/последен етаж.
Клиентът ми е с уреден ипотечен кредит. Търси да закупи двустаен апартамент в ж.к. Младост, без значение от вида строителство.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН апартамент в Цариградски комплекс в ж.к. Дружба 2 или в друга нова сграда в този район.
Мой клиент търси да закупи 2-стаен апартамент в южната част на града - разглеждаме предложения в сгради, построени след 2008 г., може и без Акт 16.
Търся да закупя за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в кварталите Младост, Дружба или Банишора.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент само в източните квартали. Имотът може да се нуждае от ремонт.
Купувам за мой клиент едностаен или маломерен двустаен апартамент в района на ж.к. Младост 1А, в близост до метростанция.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент с отделна кухня, вторичен пазар. Предпочитани квартали са Дървеница, Дианабад и Дружба.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в ж.к. Дружба 2 или Слатина. Разглеждаме предложения от ново строителство и вторичен пазар.
Купувам за мой клиент тристаен апартамент или двустаен, но с просторна дневна, в източните райони на гр. София.
Мой клиент търси да закупи едностаен или двустаен апартамент в посочените райони. Разглеждаме само предложения от вторичен пазар.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в източни райони. Наличието на паркомясто или гараж не е задължително.
Купувам за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в гр. София. Предпочита източни райони. Бюджетът е до 50000 евро.
Купувам за мой клиент 2-СТАЕН апартамент в източни райони. С приоритет е ж.к. Студентски град. Бюджетът е до 70000 евро.