Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, кв. Горна баня
Купувам за мой клиент 2-стаен или 3-стаен апартамент, няма значение в кой квартал на София. Разглежда тухлено, панелно и ЕПК строителство. Може и ново строителство без АКТ 16.
Търся за мой клиент маломерен двустаен апартамент във всички райони на гр. София, без района на бул. Ботевградско шосе и бул. Владимир Вазов. Апартамента трябва да е на етап ''довършителни работи''. Важно ...
Мой клиент купува 2-СТАЕН апартамент на хубаво място в кв. Горна баня, на границата с кв. Овча купел. Желае да се намира на тиха улица с удобен достъп от ул. Бойчо Бойчев и бул. Никола Петков, близо до ...
Търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в горепосочените райони в близост до Окловръстният път. Може и необзаведен, за ремонт или на АКТ15. Ще купува със собствени средства. За предпочитане ...
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент без предпочитание за квартал, но да е без жк. Люлин, Студентски град. Само тухлено строителство. Да не е партер, първи етаж или последен.
Клиент, с когото работя, търси апартамент в кв. Горна баня. Трябва да има прилежащ гараж или паркомясто.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в южните райони и ж.к. Люлин. Предпочита жилището да е в малка тухлена сграда с разрешение за ползване.
Клиент на Агенция МИРЕЛА търси двустаен апартамент в цяла София. Задължително е да има АКТ16, може да е с довършителни работи или необзаведен. Цената не е от значение, стига имота да си заслужава.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Не желае крайни квартали. Разглежда само ново строителство с Акт 16. Бюджетът е до 60 000 евро.
Търся за мой клиент изгоден двустаен апартамент без значение от района. Възможно е да е ново строителство. Бюджетът е до 65000 евро.
Клиент на МИРЕЛА купува двустаен апартамент. В кв. Полигона разглеждат основно, но може и да е в други райони на София, без Западни и Северни райони. Да не е последен етаж и да не е партер. Независимо ...
Мой клиент иска да купи двустаен апартамент, за предпочитане в южните райони на град София. Разглеждат се оферти ново строителство, задължително с разрешение за ползване (АКТ 16). Задължително с асаньор.
Купувам за мой клиент 2-СТАЕН апартамент ново строителство. Може да е както в начален етап, така и на шпакловка и замазка или с довършителни работи. Разглеждат се Южните райони на София, като приоритет ...
Клиент на МИРЕЛА търси с инвестиционна цел едностаен или двустаен апартамент до 42 000Е в Цяла София. Няма предпочитание за етаж. Важно е да се вмести в бюджета.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Предпочита ж.к. Овча купел и ж.к. Студентски град. Бюджетът е до 60000 евро.
Представител на чуждестранна инвестиционна компания търси да купи апартаменти в южните райони на гр. София. Цената да бъде около 850 евро кв. м, квадратурите от 50 до 70. Ще разгледаме с внимание всички ...
Търся за мой клиент 2-стаен или 3-стаен апартамент в южни райони и тези в подножието на Витоша - с приоритет ж.к. Овча купел и кв. Витоша. Ако сградата е ново строителство, да има поне Акт 14.
Купувам за мой клиент 2-стаен апартамент, няма значение в кой квартал. Може обзаведен или необзаведен. Предпочита да не е на партерен етаж.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в комуникативна част на града. Сградата да е тухлена, паркомясто или гараж е предимство. Клиентът няма да ползва кредит.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи 2-СТАЕН необзаведен апартамент в посочените райони в близост до метростанция. Може и за ремонт.