Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, кв. Ситняково
Търся за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Предпочита кв. Редута и околните райони, тухла или панелно строителство.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в Източни и Южни райони. Може сградата да е както старо строителство, така и начално строителство.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно централни райони. Възможно е да е ново строителство. Бюджетът е до 120000 евро.
Мой клиент купува двусатен апартамент в посочение квартали. Разглежда тухлено строителство, вторичен пазар, с АКТ 16.
Мой клиент търси да закупи с цел инвестиция едностаен или двустаен за предпочитане обзаведен. Разглеждат се оферти в цяла София, в райони подходящи за инвестиция, търсени апартаменти под наем, млади хора ...
Мой клиент търси да закупи апартамент с цел инвестиция до 60 000Е от 40 до 70 кв.м На комуникативно място, до метро, университети. Да има АКТ16, необзаведен.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в кв. Слатина, Гео Милев, Редута, Изток, Изгрев, Дружба около 50-80кв.м до към 1 000Е/кв.м. Разглежда ново и старо строителство. Част от средствата ще дадат ...
Клиент, с когото работя, търси двустаен апартамент в град София, в посочените квартали. Разглежда старо строителство, без предпочитания от етажност.
Мой клиент се интересува да закупи в горепосочените райони тристаен маломерен или двустаен до 160 000Е, за предпочитане необзаведен в нова тухлена сграда, може и на АКТ14 минимум, понеже ще използва кредит. ...
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно в ж.к. Слатина и околните райони. Бюджетът е до 70000 евро.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Предпочита кв. Редута и околните райони. Бюджетът е до 80000 евро.
Мой клиент търси по-голям двустаен или тристаен в горепосочените райони, частично обзаведен или напълно обзаведен. Без партер и последен етаж, но ако са много хубави може да ги погледне. Старо тухлено ...
Тръси двустаен необзаведен или обзаведен апартамент до 69 000Е в Центъра и Широк Център. Строителството да е тухла от 80та нагоре. Да не е партер или последен.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент без предпочитание за квартал, но да е без жк. Люлин, Студентски град. Само тухлено строителство. Да не е партер, първи етаж или последен.
Купувам двустаен апартамент в района на ж.к. Слатина. Клиентът ни се интересува от имоти строени след 2010 г., да е на среден етаж.
Търся за мой клиент 2-стаен апартамент, ново строителство, в районите Витоша, Малинова долина, около бул. България и с бърз достъп до МОЛ Сердика. Разглеждаме и предложения в сгради в строеж, с пусков ...
Търся за мой клиент двустаен апартамент с цел инвестиция, който по възможност да е обзаведен или с наематели. С приоритет ще се разглеждат оферти в близост до метростанции и университети.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в района на бул. Цариградско шосе, като приоритетно разглежда оферти в Редута, Гео Милев и Слатина.
Търся да купя за мой клиент тристаен апартамент, за предпочитане в кв. Оборище, кв. Редута, кв. Гео Милев или в близост до метро. Разглеждат се и оферти на имоти нуждаещи се от ремонт или ако са на шпакловка ...