Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, кв. Ситняково
Търси да купи двустаен апартамент в тухлена или ЕПК сграда с разрешение за ползване, обзаведен, без нужда за ремонт.
Търся за мой клиент, жилище в добро състояние в посочените райони. Желателно е да не се нуждае от ремонт.
Моя клиентка търси 2-стаен или 3-стаен в района на ж.к Слатина, Гео Милев или Редута. Желае да има покрита тераса - да не е на последен етаж и да вали върху откритата тераса и да се мокри. Бюджетът е ...
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в посочените райони. Разглежда предложения с цена около 40 000 евро.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в гр. София. Разглежда предложения и ново строителство в нчален етап. Бюджетът е до 65000 евро.
Мой клиент търси двустаен или тристаен апартамент в района на кв. Изток или кв. Гео Милев. Предпочита тиха и спокойна улица, може за ремонт. Търси се с цел инвестиция.
Мой клиент търси двустаен, необзаведен апартамент, до 50 000 евро. Предпочитани квартали са Сухата река, Хаджи Димитър, Левски, Гео Милев, Редута, Слатина.
Мой клиент търси да закупи 1-стайно жилище, тухлено строителство, без ТЕЦ. Разглеждат се предложения над първи етаж, предпочита в южни и източни райони.
Моя клиентка търси да закупи 2-стаен апартамент в района на Гео Милев, Редута или Слатина. Не се разглеждат предложения на първи и последен етаж, както и жилища със скосявания. Сградата трябва да има ...
Купува 2 стаен в посочените райони на град София. Без първи и последен етаж. Може да е за ремонт, както и без асансьор.
Клиент на Агенция Мирела търси да закупи 2-стаен апартамент, тухлено строителство, без нужда от ремонт. Приоритетно се разглеждат предложения в централна градска част.
Клиент на Агенция Мирела търси да закупи 2-стаен апартамент, може и за ремонт. Приоритетно се разглеждат предложения в Младост.
Търси да купи апартамент с две самостоятелни стаи и кухня, в източни или южни квартали на град София. Желателно е имотът да е в добро състояние.
Търся за мой клиент 2-стаен апартамент, тухлено строителство, по възможност обзаведен или с довършителни работи. Предпочитани са кварталите Хаджи Димитър, Сухата река, Левски, Слатина и Гео Милев. Без ...
Купува 2 стаен апартамент в посочените райони. Жилището може и да е за ремонт. За предпочитане без първи и последен етаж.
Клиент на агенция Мирела търси нов двустаен апартамент с Акт 16 в южните или източни райони на гр. София. Предпочита южно изложение, но може да направи компромис с това. Разглеждат се по-високи етажи.
Търся да закупя за клиент, с когото работя, двустаен апартамент в гр. София. Разглеждат се предложения за посочените квартали.
Купувам за клиент на агенцията двустаен апартамент в гр. София. Разглеждат се предложения за ж.к. Слатина и централни квартали. Бюджетът е до 70000 евро.
Търся за мой клиент апартамент с цел инвестиция, желателно е да е с наематели или напълно обзаведен готов за отдаване. Близостта до метростанция е предимство.