Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, кв. Гео Милев
Купувам за мой клиент 2-стаен апартамент в кв. Гео Милев, кв. Редута и ж.к. Слатина. Разглежда предложения за тухла панел и ЕПК. Желае имотът да има възможност за преустройство в 3-стаен апартамент. Може ...
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Не желае крайни квартали. Разглежда само ново строителство с Акт 16. Бюджетът е до 60 000 евро.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в гр. София. Приоритетно разглежда централни и източни райони. Възможно е да е от строяща се сграда.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в добро състояние, който да се предлага след ремонт, с/без обзавеждане. С приоритет ще се разглеждат оферти в района на бул. Цариградско шосе и бул. ...
Клиентът ми търси за инвестиция двустаен или тристаен апартамент в ж.к. Борово, кв. Лозенец, кв. Гео Милев. Желателно е жилището да е ремонтирано и обзаведено.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в сграда ново или старо строителство с поддържани общи части. Приоритетно разглеждаме оферти около Скай Сити МОЛ или с удобен достъп до там.
Търся за мой клиент изгоден двустаен апартамент без значение от района. Възможно е да е ново строителство. Бюджетът е до 65000 евро.
Мой клиент търси да купи двустаен или тристаен апартамент в ж.к. Дианабад и Гео Милев. Разглежда се ново строителство.
Търся за мой клиент двустаен апартамент с цел инвестиция. Може да е за ремонт или с АКТ 16 на шпакловка и замазка, а също така и обзаведен.
Мой клиент търси да закупи два двустайни апартамента в една сграда един до друг или един четиристаен апартамент в района на Гео Милев. Тухлено строителство, да има асансьор и да не е на партерен етаж.
Клиент на МИРЕЛА купува двустаен апартамент. В кв. Полигона разглеждат основно, но може и да е в други райони на София, без Западни и Северни райони. Да не е последен етаж и да не е партер. Независимо ...
Търся за мой клиент двустаен апартамент в посочените квартали. Разглежда предложения с балкон, не желае да е първи етаж, освен ако не е над партер/магазин/гараж.
Клиенти на МИРЕЛА търсят да закупят едностаен или двустаен апартамент в района около Центъра и широк Център. Разглеждат стара тухла, панел, ако е саниран и добре поддържан, ЕПК. Да не е за тотален ремонт. ...
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в посочените райони, като с приоритет разглежда около бул. Цариградско шосе и бул. Св. Климент Охридски.
Търся за клиент двустаен или тристаен апартамент в Дървеница, Гео Милев, Редута, Мусагеница или Слатина. Готово жилище, за предпочитане без нужда от ремонт.
Клиент, с когото работя, търси да купи апартамент в новострояща се сграда, пред АКТ 16. Разглежда в района на кв. Гео Милев.
Търся двустаен апартамент за клиент, с когото работя. Разглежда в посочените квартали, да не е първи, партер и последен етаж. Задължително е да има балкон. Предпочита ново строителство, но с АКТ 16, може ...
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в района на Мостът Чавдар. Апартаментът може да бъде и за ремонт.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в източните райони. Трябва да бъде напълно завършен или в краен случай на шпкаловка и замазка, но задължително с Акт 16, без първи етаж.
Клиент на Агенция МИРЕЛА търси двустаен апартамент в цяла София. Задължително е да има АКТ16, може да е с довършителни работи или необзаведен. Цената не е от значение, стига имота да си заслужава.