Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, кв. Бояна
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Клиент на Мирела търси да закупи 2-стаен апартамент в кв. Бояна. Сградата трябва да е готова до края на 2020 година.
Клиент на Мирела търси 2-стаен или 3-стаен апартамент в посочените райони. Разглежда оферти само на жилища на партер със собствен двор. Купува с лични средства. Предпочита сградата да е поне на груб строеж.
Клиентка на Мирела, която живее в чужбина, търси да закупи за баща си 2-стаен или 3-стаен апартамент в посочените квартали. Минималната чиста площ на апартамента трябва да бъде 85-90 кв. м. Цената с паркомясто ...
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в комуникативната част на града. Клиентът ми разполага с налични средства и е готов за бърза сделка.
Клиент на Мирела търси да закупи маломерен 2-стаен апартамент. Клиентката ще ползва ипотечен кредит, поради което апартаментът трябва да има поне Акт 15.
Купува 3 стаен или 2 стаен с възможност за преустройство в 3 стаен. Може ново и старо строителство в посочените райони. Без първи етаж, сградата да има асансьор.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в посочените квартали, който да не е на първи етаж или със северно изложение. Да е в нова сграда в напреднал етап на строеж.
Клиент на Мирела търси да закупи малък 2-стаен апартамент в кв. Бояна. Сградата трябва да е пред Акт 16.
Клиент на агенцията търси да закупи изгоден апартамент в южните райони на София на зелено или в строеж, като се гони цена под 900 евро на кв. м.
Търся за клиент двустаен апартамент в източните райони, който да е в сграда ново строителство. Може да е в процес на строеж.
Клиент на Агенция Мирела търси да закупи 2-стаен апартамент без нужда от основен ремонт, задължително с тераса. Приоритетна локация в близост до Витоша.
Търся за мой клиент апартамент с 2 спални. Разглеждаме предложения в Източни райони, предимно в Младост.
Купувам за клиент на агенцията двустаен апартамент в гр. София. Разглежда предложения за кв. Манастирски ливади. Бюджетът е до 65000 евро.
Купувам за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в гр. София. Разглеждат се предложения за кв. Бояна. Бюджетът е до 60000 евро.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Интересува се от ново строителство, възможно е да е от строяща се сграда. Разглеждат се почти всички квартали, без ж.к. Обеля и ж.к. Младост.
Търся за мой клиент двустаен апартамент около центъра, главно в кв. Лозенец или в южните райони. Да бъде в близост до градски транспорт и метро. Задължително е имотът да има паркомясто или гараж. Отоплението ...
Клиент на агенцията търси да закупи двустаен или тристаен апартамент, който да е с просторна тераса. Разглеждат се райони в близост до планина Витоша. Може да е в строеж, но близо до Акт 15. Не на последен ...
Клиент на Мирела търси двустаен или тристаен апартамент в посочените райони. Разглеждат се предложения ново строителство. Търси се имот на партер с двор.