Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, кв. Бояна
Търся да закупя за мой клиент малък апартамент, може и ателие в широк център. Жилището да не е за ремонт.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент двустаен, тристаен или четиристаен апартамент в кв. Манастирски ливади. Трябва да бъде с просторни помещения и големи тераси, може без довършителни работи. Задължително с гараж или ...
Клиент на агенцията търси двустаен апартамент в района на ж.к. Младост, Дървеница. Може да е в готова сграда след 2014 г. или в строеж с пусков срок най-късно 2022 г. Апартаментът трябва да е с поне 55 ...
Купувам за мой клиент двустаен апартамент с цел инвестиция. Може в начален етап на строителство, с налични средства. Районът е без значение.
Търся за мой клиент двустаен апартамент, ново строителство с акт 16. Желателно имотът да е с довършителни работи и обзавеждане по възможност. Етажът не е от значениел. Разглеждаме оферти в източи и южни ...
Купува двустаен апартамент в кв. Борово или кв. Разсадника, може да е в етап на строителство. Разглежда варианти и на старо строителство.
Търся за мой клиент два двустайни апартамента в южните райони на столицата. Разглеждат се само сгради с разрешение за ползване (АКТ 16). Може и за ремонт.
За мой клиент търся да закупя едностаен апартамент в Драгалевци или близките квартали. Предпочита да бъде в по-начален етап на строителство.
Купувам за мой клиент 2-стаен или 3-стаен апартамент кв. Бояна, кв. Драгалевци и ж.к. Младост 4. Желае да е обзаведен. Купува с цел инвестиция.
Май клиент търси да купи двустаен апартамент в кв. Бояна. Предпочита да е на тихо място и да не се нуждае от ремонт. Може и на последен етаж.
Търся за мой клиент дву или тристаен апратамент в центъра на София или в крайнните квартали с добра инфраструктура и добро озеленяване, като Бояна и Драгалевци.
Клиент на агенцията търси двустаен апартамент в сграда с Акт 16 в южните квартали на гр. София. Важно е да е в близост до спирка градски транспорт или метро. Бюджетът е 65 000 евро.
Моя клиентка желае да закупи 2-стаен апартамент в посочения район. Сградата трябва да има поне акт 15.
Търся за мой клиент, двустаен апартамент, предпочитани райони са южните. Може да е в ново или старо строителство, сградата да е с акт 16. Без първи и без последен етаж.
Търся за мой клиент двустаен или едностаен апартамент подходящ за инвестиция и отдаване под наем. Може да е на партерно ниво. Предпочита източни райони, около бул. Симеоновско шосе и бул. Г.М.Димитров.
За мой клиент търся студио или двустаен апартамент до 40000 евро в посочените райони на София. Жилището трябва да е на висок етаж! Запитването е за готово жилище, но може да разгледа и предложения ново ...
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в кв. Бояна, в близост до бул. България и ул. Околовръстен път. Имотът да е обзаведен и готов за нанасяне.
Клиент на агенцията търси да закупи двустаен апартамент в нов комплекс в местност Гърдова Глава или кв. Бояна. Бюджетът е до 85000 евро.