Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, ж.к. Банишора
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в Източни и Южни райони. Може сградата да е както старо строителство, така и начално строителство.
Мой клиент търси да закупи 2-стаен апартамент ново тухлено строителство. Интересува се от сгради в кв. Банишора и Сухата река.
Търся за мой клиент необзаведен двустаен апартамент в района на в ж.к. Света троица, Захарна фабрика, Банишора. За предпочитане е да е тухлено строителство.
Мой клиент търси да купи едностаен или маломерен двустаен апартамент в посочените квартали. На нисък етаж, по възможност готов за нанасяне.
Търся за мои сериозни клиенти стандартна гарсониера, в панелна или ЕПК сграда, в посочените райони. Желателно е да е в добро състояние.
Купувам за мой клиент 2-стаен апартамент в гр. София, няма значение в кой квартал, но да в близо до детска градина и и училище. Разглежда само тухлено строителство. Предпочита обзаведен.
Търся за мой клиент малко жилище за живеене в сграда ново строителство. Разглеждат се предложения за едностайни или двустайни апартаменти в гр. София. Квадратурата да е около 30-40 кв. м и да не надвишава ...
Клиент на агенцията иска да купи двустаен, тристаен апартамент в централната част и западните райони на град София. Имотът да е необзаведен, за предпочитане на по-висок етаж.
Клиент търси да закупи апартамент в западните райони на град София. Разглежда предложения с АКТ 16 и готови за живеене, без първи и последен етаж, тухлено строителство. Задължително с балкон.
Търся за мой клиент двустаен апартамент ново строителство. Покупката е с цел инвестиция. Интерес представляват жилища, които ще бъдат въведени в експлоатация около края на 2020 г.
Търся за мой клиент, ново строителство в посочените квартали. За предпочитане е скоро да взима АКТ 16. Разглежда над 2-ри етаж и без последен. Задължително е да има ТЕЦ.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно в посочените райони. Бюджетът е до 90000 евро.
Мой клиент търси да купи необзаведен двустаен апартамент в посочените райони, като преоритет е ж.к. Банишора.
Търся за мой клиент маломерен двустаен апартамент във всички райони на гр. София, без района на бул. Ботевградско шосе и бул. Владимир Вазов. Апартамента трябва да е на етап ''довършителни работи''. Важно ...
Купувам за мой клиент 2-стаен апартамент в близост до идеален Център. Апартаментът предпочита да е просторен и да е на по-висок етаж.
Търся за мои клиент двустаен апартамент ново строителство, без партерен и последен етаж, с чиста площ около 55-60 кв. м. Разглеждат се предложения в сгради с поне АКТ 14.
Мой клиент търси да купи двустаен апартамент в посочените квартали. Разглежда без партер, само тухлено строителство и ЕПК, не по-високо от 5-ти етаж. Задължително с разрешение за ползване, без значение ...
Купувам за мой клиент 1-стаен или 2-стаен апартамент в ж.к. Банишора, ж.к. Зона Б-18, ж.к. Зона Б-19, ж.к. Зона Б-4, ж.к. Зона Б-5, ж.к. Лагера, ж.к. Сердика, ж.к. Славия и ж.к. Хиподрума.
Търся за мой клиент, жилище готово за живеене. Може да бъде и ново строителство, но задължително с АКТ 16. Близостта до метростанция е предимство.