Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, ж.к. Яворов
Мой клиент търси да купи двустаен апартамент в ж.к. Младост 1, в жилищна сграда Alfa Apartments. Жилището да се предлага с качествени довършителни дейности, обзавеждане и висок клас домакинска техника. ...
Купувам за клиент на агенция Мирела тристаен апартамент в гр. София. Разглеждат се предложения само за идеален център и района на НДК. Бюджетът е до 200000 евро.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Клиент на агенцията търси да закупи двустаен апартамент в Павлово. Разглеждат се предложения и в начален етап.
Клиент купува двустаен апартамент в посочените райони. Разглежда до втори етаж, включително партер. Ако е по-висок, задължително трябва да има асансьор.
Търся за мой сериозен клиент, хубаво светло и топло жилище с благоприятно изложение в посочените райони. Близостта до парк е предимство.
Клиент на Мирела търси да закупи 2-стаен апартамент в ж.к. Дружба. Сградата може да е в начален етап на строеж. Задължително да има възможност за закупуване на паркомясто.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН апартамент в централната част на столицата. Желателно е имотът да е готов за ползване.