Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, Център
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в централната част на града. Изключваме района на бул. Княгиня Мария Луиза и бул. Сливница.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в Център. Може да е на шпакловка и замазка.
Купувам за мой клиент двустаен обзаведен апартамент в центъра на гр. София, в сграда тухлено строителство, в близост до пл. Македония.
Търся за мой клиент двустаен апартамент, ателие или таван в идеалния центъра на град София. За предпочитане е имотът да е за тотален ремонт.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в идеалин център или около ул. Оборище. Ако сградата е без асансьор, жилището да е на 2-ти или 3-ти етаж. Да има приятна гледка.
Нова
Търся за мой клиент двустаен апартамент в Център или Южни райони. Добре е да не се нуждае от голям ремонт.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в централната част на града. Разглеждаме ново строителство и вторичен пазар.
Търся за мой клиент двустаен апартамент около метростанция Сердика или в близост до Лъвов мост. Може да е както старо, така и строителство.
Търся да закупя за мой клиент 2-стаен апартамент в западните райони или централната част на града. По възможност обзаведен.
Купувам апартамент с две или три спални в района на центъра. Да не е първи или последен етажи. Ако етажът е висок, сградата да е с асансьор.
Мой клиент търси да закупи 2-стаен или 3-стаен апартамент ново строителство с пусков срок до май 2019 г., в Център, Оборище, Иван Вазов, до Медицинска академия, Зона Б- 18. Да е с площ между 70 кв. м ...
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в ж.к. Зона Б-5, Зона Б-18 или в центъра на град София. Разглежда предложения с цена до 80 000 евро.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в идеален Център. Апартаментът може да бъде за ремонт.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в районите Център, Лозенец, Иван Вазов, Стрелбище и Манастирски ливади. Да е от втори жилищен етаж нагоре, без последен. Купува с цел инвестиция.
Мой клиент търси да закупи апартамент с инвестиционна цел в централната част на града. Имотът трябва да е хубав и да се намира в поддържана и представителна сграда.
Клиент на агенцията търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в централни и южни райони на София. Целта на покупката е инвестиция. Без първи и последен етажи, непреходен, с гледка към зелени площи, ...
Купувам за мой клиент апартамент до 90 кв. м в центъра на гр. София. Предпочита да е за ремонт. Задължително условие е височината на таваните да е 3,20 метра.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в ТОП центъра на град София. Сградата да е стабилна и поддържана.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в идеален център. Предпочита старо строителство, но не изключва и сгради в строеж. Финансирането е осигурено.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в Дианабад, Изток, Изгрев, Младост. Тухлено или ЕПК строителство, без първи/последен етаж.