Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, ж.к. Хаджи Димитър
Купувам за мой клиент двустаен необзаведен апартамент в ж.к. Хаджи Димитър, в близост до спирки на обществен транспорт. Може и панелно строителство.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в североизточни, южни и източни райони, като приоритетни са Левски, Овча купел и Младост.
Търся за мой клиент двустаен апартамент с възможност за преустройство в тристаен, в кварталите Дружба, Суха река, Х. Димитър, Слатина. Предпочитано е панелното строителство.
Клиент, с когото работя, търси да закупи двустаен апартамент в районите Хаджи Димитър, Сухата река, Младост. Предпочита да е готов за отдаване под наем, но би разгледал и без довършителни дейности.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в кв. Хаджи Димитър, задължително да тухлен и с балкон/тераса.
Мой клиент търси да закупи двустайно жилище на изгодна цена. Приоритет е да е близо до удобен обществен транспорт. Банишора
Търся за мой клиент двустаен апартамент само в ж.к. Хаджи Димитър. Апартаментът да бъде с отделна кухня.
Купувам за мой клиент 2-СТАЕН тухлен апартамент в гр. София. Предпочита източни, североизточни и западни райони. Бюджетът е до 60000 евро. Държи на ТЕЦ и южно или югоизточно изложение.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент близо до метростанция, на макс. 10 мин. пеша. Апартаментът да не е на първи и последен етаж, а сградата да е с АКТ 16.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апарамент в квартал Банишора, като се интересува както от ново, така и от старо строителство тип ЕПК.
Търся изгоден двустаен апартамент в районите на Левски, Левкси-Г, Левски-В, Сухата Река, и Хаджи Димитър. Комуникативната локация е предимство.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в района на ж.к. Сухата река, Хаджи Димитър и Левски. Разглеждат се предложения от всякакво строителство на етажи между 2-ри и 6-ти.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в на ж.к. Хаджи Димитър, тухлено строителство, може и за ремонт.
Мой клиент търси да закупи 3-стаен апартамент ново тухлено строителство. Интересува се от сгради в кварталите Сухата река, Хаджи Димитър, Подуяне.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в североизточните квартали на града - Подуяне, Хаджи Димитър, Сухата река.
Търся да закупя за мой клиент тристаен апартамент в района на ж.к. Сухата река, може и в ж.к. Хаджи Димитър.
Търся за мой клиент 3-стаен апартамент, в добро състояние, на комуникативно място. Предпочитани райони са Редута и Гео Милев. Бихме разгледали и ново строителство в напреднал етап на строеж.
Търся да закупя за мой клиент двустаен апартамент в източни райони. С приоритет са ж.к Дружба 1,2 и ж.к Хаджи Димитър.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в град София, предпочитаните райони са западните, но има интерес и в другите изброени квартали на София.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в кварталите Сухата река, Хаджи Димитър, Левски-В и Г или Сухата река. Разглежда предложения с площ около 50 кв. м.