Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, ж.к. Фондови жилища
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Предпочита западни райони. Бюджетът е до 70000 евро.
Търси да закупи обзаведен или полуобзаведен 2-стаен апартамент в кв. Гевгелийски и в района. Предпочита старо строителство, понеже иска да има отделна кухня.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в комуникативна част на града. Сградата да е тухлена, паркомясто или гараж е предимство. Клиентът няма да ползва кредит.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в комуникативен район с метростанция. Да е в добро състояние и шпо възможност след ремонт в близост до бул. Черни връх.
Мой клиент купува двустаен апартамент в посочените райони. С приоритет ще се разгледжат оферти на тиха улица, в близост до ул. Скопие и 100 ОУ Найден Геров.
Търся за мой клиент 2-стаен апартамент в добре поддържан вход, на комуникативно място, в западните райони. Близостта да спирки на градски транспорт или метро е предимство. Желателно е сградата да не е ...
Търся за клиент на Мирела едностаен, двустаен апартамент в град София. Имотът да е на комуникативно място, с бърз и лесен достъп до главен булевард. Да не е на първи или последен етаж. Разглежда се както ...
Мой клиент търси да купи необзаведен двустаен апартамент в посочените райони, като преоритет е ж.к. Банишора.
Купувам двустаен апартамент за мой клиент в ж.к. Банишора, Фондови жилища, Света Троица на комуникативно място.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в западни и северни квартали, като важни условия за него е да не е на първи етаж и да е старо строителство.
Купувам за мой клиент двустаен или тристаен апартамент, ново строителство, в посочените райони. Застроената площ да не е по-малко от 70 кв. м.
Купувам двустаен или тристаен апартамент в западните райони на град София. Задължително с разрешение за ползване (АКТ 16). Апартаментът може и да е за ремонт. Покупката ще е с кредит.
Търся за мой клиент 2-стаен апартамент, ново строителство - може и в начален етап, с южно изложение. Задължително с възможност за покупка на паркомясто.
Мой клиент търси да купи едностаен апартамент в град София. Разглежда предложения в близост до удобен градски транспорт.
Мой клиент купува 1-стаен или 2-стаен апартамент в близост до метро, няма значение в кой квартал. Не желае да е панел, може ЕПК и тухла.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в град София и по-конкретно северни, западни и централни райони. Може както ново строителство, така и старо.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в посочените квартали. Задължително да има 3 отделно обособени стаи и да е около 70 кв.м.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Предпочита северни и западни райони. Бюджетът е до 70000 евро.
Мой клиент търси да купи двустаен апартамент в централната част на гр. София. За предпочитане е сградата да е с добре поддържани общи части и да е в близост до удобен градски транспорт.