Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, ж.к. Фондови жилища
Купувам за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в района на ж.к. Банишора. Наличието на паркомясто е задължително.
Купувам за мой клиент 2-СТАЕН тухлен апартамент в гр. София. Предпочита източни, североизточни и западни райони. Бюджетът е до 60000 евро. Държи на ТЕЦ и южно или югоизточно изложение.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в централните или западни райони на град София. Разглежда ново строителство с цена до 63 000 евро.
Купувам за мой клиент 1-стаен или маломерен 2-стаен апартамент с цел инвестиция. Средствата за покупката са налични.
Мой клиент купува двустаен апартамент в ж.к. Фондови жилища. Предимство е ако сградата е добре поддържана. Без последен етаж.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент близо до метростанция, на макс. 10 мин. пеша. Апартаментът да не е на първи и последен етаж, а сградата да е с АКТ 16.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апарамент в квартал Банишора, като се интересува както от ново, така и от старо строителство тип ЕПК.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в районите около бул. Цар Борис III, в ж.к. Студентски град или близо до Околовръстен път.
Купувам за мой клиент едностаен или маломерен двустаен апартамент в ж.к. Фондови Жилища или ж.к. Света Троица.
Търся за мой клиент двустаен, обзаведен апартамент единствено в ж.к. Фондови жилища, за около 46 000 евро. Може да бъде панелно строителство.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в кварталите Павлово или Белите брези. Разглежда и предложения в други райони близо до метростанция. Ако е в процес на строеж - Акт 16 да се очаква до края ...
Купувам за мой клиент 2-СТАЕН апартамент в ж.к. Фондови жилища или околните. Сградата може да е панелна. До посочената сума.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в град София, предпочитаните райони са западните, но има интерес и в другите изброени квартали на София.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН апартамент около 60 кв. м. Предпочита западни и централни райони, в близост до парк и удобен транспорт. Държи да е ново строителство и да има Акт 16.
Мой клиент търси да закупи 2-стаен апартамент ново тухлено строителство в райони с добри транпортни връзки.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в района на ж.к. Фондови жилища, на коминукативно място, в близост до спирка на градски транспорт.
Купувам за мой клиент компактен апартамент на изгодна цена. Строителството трябва да е монолитно. Предпочитан район е Широк център.
Търся за мой клиент 1-СТАЕН обзаведен апартамент в хубав квартал с бърза връзка до центъра. Може да бъде в кв. Лагера.
Търся за мой клиент двустаен обзаведен апартамент в ж.к. Фондови жилища или ж.к. Левски - всички части, за инвестиция. За предпочитане в близост до хранителни магазини и спирки на градски транспорт.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в централната част на града. Предпочита улиците в близост до НДК.