Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, ж.к. Студентски град
Купувам за мой клиент малък апартамент в изброените райони. Покупка с ипотечен кредит, разсрочено плащане.
Клиент търси да закупи 2-стаен апартамент, ново строителство, с АКТ 16. Приоритетни локации са кв. Витоша, Младост, Малинова долина и Кръстова вада.
Търся за мой клиент имот за инвестиция в Столицата. Жилището трябва да е близо до метростанция и спирки на градски транспорт. Разглеждат се предложения в посочените квартали.
Търся за мой клиент маломерен апартамент в южната част на София, който да е в тухлена сграда след 2000г и да се предлага с обзавеждане.
Търся за мой клиент апартамент, ново строителство, в района на кв. Студентски град, Малинова долина и Витоша. Може и в строеж.
Търся за мой клиент 2-стаен апартамент в района на Студентски град. Предпочита да е в сграда, която има разрешение за ползване.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в ж.к. Студентски град и околните райони. Възможно е да е на партерен етаж. Бюджетът е до 45000 евро.
Търся за мой клиент 2-стаен апартамент ново строителство в районите Витоша, Дианабад и Студентски град. Задължително условие е отоплението да бъде на газ или ТЕЦ. Клиентът ми ще ползва кредит.
Купувам за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно кв. Студентски град и ж.к. Дианабад. Бюджетът е до 90000 евро.
Мой клиент търси да закупи 2-стаен апартамент ново тухлено строителство. Приоритет е район близо до метростанция.
Търся за мой клиент малък апартамент, с инвестиционна цел, в посочените квартали на гр. София. Разглежда се както вторичен пазар, така и сгради ново строителство с поне АКТ 14. Апартаментът може да е ...
Клиент на агенцията купува двустаен апартамент, ново строителство, в посочените квартали. Да бъде пред АКТ 16.
Мой клиент търси да закупи с цел инвестиция едностаен или двустаен за предпочитане обзаведен. Разглеждат се оферти в цяла София, в райони подходящи за инвестиция, търсени апартаменти под наем, млади хора ...
Търся за мой клиент двустаен апартамент в посочените райони, с преоритет се разглежда кв. Витоша. Желателно е да е необзаведен.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в новострояща се сграда в Южните райони на София. Предпочита предложения на по-висок етаж, без северно изложение.
Търся за мой клиент апартамент, ново строителство, в районите Витоша, Малинова долина и Студентски град. Може да бъде и в процес на строеж.
Търся за мой клиент апартамент за инвестиция в гр. София. Апартаментът трябва да е готов за живеене и да се намира на комуникативно място, за да е лесно отдаваем под наем. Търси се средна цена от 5-6 ...
Клиентът търси да закупи двустаен апартамент, ново строителство, в посочените райони. Може и в процес на строеж, без разрешение за ползване.
Търся за мой клиент апартамент, ново строителство, в районите Малинова долина, Студентски град, Витоша.
Мой клиент търси да купи маломерен двустаен апартамент в посочените райони. Ново, тухлено строителство, с АКТ 16. Не държи на обзавеждане.