Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, ж.к. Стрелбище
Мой клиент търси да закупи мезонет в централната част на гр. София, в близост до паметника на Васил Левски и парк Заимов.
Мой клиент търси да закупи двустаен обзаведен до 75 000Е без най-крайните квартали. Тухлено строителство.
Търся за мой клиент два двустайни апартаменти, като единия е за инвестиция,а другия за живеене. Разглеждат се оферти на завършени апартаменти, както и на такива в процес на строеж.
Търси да закупи двустайно необзаведено жилище в района на бул. България, без значение какво е строителството до горепосочената сума.
Търся за мой клиент офис или магазин в гр. София. Няма предпочитания за конкретни райони, но държи да е на комуникативно място. Бюджетът е до 70000 евро.
Купувам за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно в южни райони. Бюджетът е до 80000 евро.
Търся за мои сериозни клиенти стандартна гарсониера, в панелна или ЕПК сграда, в посочените райони. Желателно е да е в добро състояние.
Мой клиент търси да купи двустаен апартамент в южните райони на град София. За предпочитане имотът да е необзаведен и да не е на последен етаж.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в тухлена сграда след 2000г, който да се предлага с довършителни работи или обзаведен в добро състояние. Приоритетен район е около бул. България. Търсенето е с ...
Търся да закупя 2-стаен апартамент, подходящ за инвестиция, в източните и южните райони на гр. София, независимо от вида на строителството.
Купувам за мой клиент 2-стаен апартамент ж.к. Дианабад, кв. Подуяне, ж.к. Слатина, ж.к. Стрелбище, ж.к. Сухата река, ж.к. Хаджи Димитър, ж.к. Хиподрума, кв. Хладилника и Център. Разглежда тухлено, панелно ...
Мой клиент търси да купи едностаен или маломерен двустаен апартамент в посочените квартали. Не държи на обзавеждане.
Мой клиент търси двустаен апартамент обзаведен или с довършителни работи в Южните райони до 100 000Е, разглежда само тухла.
Търся за мой клиент необзаведен двустаен апартамент в изброените райони. Разглеждат се предложения от четвърти етаж.
Мой клиент купува ДВУСТАЕН апартамент в южните райони на град София или по- конкретно в кв. Витоша. Необзаведен. Бюджет: 72 000Е.
Мой клиент купува 2-СТАЕН апартамент (преустроен от едностаен) на ул. Златишки проход, в близст до ул. Нишава, бул. Гоце Делчев и Южен парк.
Мой клиент купува 2-стаен апартамент в южните квартали на град София. Може да е за ремонт. Разглежда предложения за тухла, панел и ЕПК строителство.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент с отделна кухня задължително, старо строителство в ж.к. Красно село, до Пирогов, Медицинска академия, Овча купел - около НБУ до 70 000Е, до 4ти етаж и да ...
Купувам за мой клиент 2-стаен или 3-стаен апартамент, няма значение в кой квартал на София. Разглежда тухлено, панелно и ЕПК строителство. Може и ново строителство без АКТ 16.