Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, ж.к. Славия
Купувам за мой клиент двустаен апартамент, тухлено строителство, в посочените райони. Задължително e да има балкон и да няма северно изложение. Не желае първи и последен етаж.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да закупи двустайно жилище ново или по-старо строителство. По възможност необзаведен, може и за ремонт. Наличието на място за паркиране е задължително.
Клиентка търси двустаен апартамент, който да е ново строителство, но след Акт 15. Изложението не е от голямо значение. Не желае партерен или първи етажи.
Клиент на агенцията търси да закупи двустаен апартамент с площ около 60 кв. м в южните квартали на София. Възможно е да е от строяща се сграда, но в напреднал етап. Задължително условие е да има статут ...
Мой клиент търси да закупи 2-стаен апартамент в добро състояние, готов за живеене. Приоритетно се разглеждат предложения в ж.к Сердика.
Мои клиенти търсят да закупят 1 стаен или 2 стаен апартамент в по-централни райони. Жилището може да не е обзаведено. За предпочитане е да не е за основен ремонт.
Клиент на агенцията търси двустаен апартамент в сграда с Акт 16 в южните квартали на гр. София. Важно е да е в близост до спирка градски транспорт или метро. Бюджетът е 65 000 евро.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в София - широк център. Напредналият етап на строителство е за предпочитане.
Търся за мой клиент, двустаен апартамент, предпочитани райони са южните. Може да е в ново или старо строителство, сградата да е с акт 16. Без първи и без последен етаж.
Купува тристаен апартамент в южните квартали. Сградата задължително трябва да е с Разрешение за ползване.
Търся за мой клиент 2-стаен апартамент минимум 60 кв.м, тухлено строителство. Задължително изискване - комуникативно място и качествено строителство в Централна част или Южни райони, без първи и без ...
За мой клиент търся тристаен апартамент в южните квартали на София, в сграда или комплекс с ниска такса за поддръжка. Пусков срок до 09.2020 г., без първи или последен етаж, качествено строителство, защото ...
Частна обява
Търся двустайно (или тристайно) жилище с балкон, около 70 кв.м. На тихо място, с тихи съседи, относително чист въздух. Да не е първи, втори или последен етаж. Здрава конструкция, тухлено. Да не е с "горещо" ...
Частна обява
Търся да купя тухлена завършена гарсониера (може и ЕПК в краен случай) но с поне 2 стаи т,е, да не е еднопространствено. Жилището да не е на - партер, 1, над 6 етаж и да не е на последен етаж. Без "Люлин" ...
Мой клиент търси да закупи едностаен или двустаен апартамент, подходящ за отдаване под наем. Желателно е да е обзаведен. Бюджетът е до 60000 евро.
а мой клиент търся двустаен апартамент до 62 000 евро, който да е задължително с Акт 16 и с довършителни работи. Клиентът работи близо до Пирогов и трябва да има удобен достъп с градски транспорт.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в град София. Без крайни квартали. Имотът да не е на първи или последен етаж.