Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, кв. Симеоново
Търся за мой клиент двустаен апартамент ново строителство, в източни райони или в квартали в подножието на Витоша.
Търся за мой клиент 2-стаен или 3-стаен апартамент в южни райони и тези в подножието на Витоша - с приоритет ж.к. Овча купел и кв. Витоша. Ако сградата е ново строителство, да има поне Акт 14.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в затворен комплекс, разположенв районите на Драгалевци, Витоша, Бояна, Малинова долина.
Търся за мой клиент 1-стаен или 2-стаен апартамент (може и с преустройство). Може да е както старо, така и ново строителство. Трябва да има поне един неусвоен балкон. Предпочитани райони са Източните, ...
Търся за мой клиент просторен двустаен или тристаен апартамент в южните и източните райони, с панорамна гледка към Витоша. Имаме интерес и към комплексите от затворен тип. Жилището да не е обзаведено.
Купувам 2-СТАЕН апартамент в северните райони, в близост до метростанция. Сградата да е тухлена и добре поддържана.
Купувам двустаен апартамент за мой клиент в южните квартали на София. Интересува се от ново тухлено строителство.
Търся за мой клиент тристаен апартамент или двустаен с възможност за преустройство. Интересува се от Младост 1, Полигона, Витоша и Студентски град.
Търся за мой клиент тристаен обзаведен апартамент в старата част на кв. Овча купел. Разглеждаме предложения за жилища в тухлени сгради, построени след 2000-та год. Клиентът ми е с налични средства.