Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, ж.к. Света Троица
Търся за мой клиент апартамент в Света Троица или Зоните. Разглеждаме оферти на жилища на средни етажи.
Търся за мой клиент жилище без претенции за квартал, но задължително да е тухла. Не разглеждаме имоти със статут на офис или ателие. Може и без довършителни работи, може да е на акт 15.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да закупи малък апартамент, за предпочитане в централните райони, може и да е със статут на ателие или офис.
Купува двустаен апартамент в кв. Борово или кв. Разсадника, може да е в етап на строителство. Разглежда варианти и на старо строителство.
Търся за мой клиент, двустаен апартамент, предпочитани райони са южните. Може да е в ново или старо строителство, сградата да е с акт 16. Без първи и без последен етаж.
Мой клиент търси жилище с възможност за покупка с ипотечен кредит и минимални лични спестявания в София-град, като освен посочените райони, разглежда предложения и в други.
Търся за мой клиент, двустаен апартамент в районите Света Троица и ж.к.Зона Б-18. Жилището трябва да бъде на среден етаж и да не се нуждае от голям ремонт.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в ж.к. Фондови жилища или в съседните квартали. Жилището може да е за ремонт, но разглеждаме и ремонтирани имоти.
Търся за мой клиент жилище в готова сграда, в западните квартали на гр. София. Желателно е да е двустаен.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в ж.к. Зона Б-18, ж.к. Банишора, ж.к. Илинден, ж.к. Света троица и широк център. Задължително да е тухлено строителство след 1990г.
Купувам за мой клиент изцяло ремонтиран светъл и съвременно обзаведен мансарден апартамент, до бул. Тодор Александров и бул. Александър Стамболийски.
Търся да закупя за мой клиент двустаен апартамент панелно строителство. Предпочитани райони са ж.к. Света Троица и жк. Илинден. Бюджетът е до 60000 евро.
Търся за мой клиент апартамент в западните квартали на гр. София, за предпочитане да е в близост до метростанция. Желателно е да има две самостоятелни помещения и балкон.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в град София. Без крайни квартали. Имотът да не е на първи или последен етаж.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент до 600 00Е. Предпочита район Люлин, без 1-ви и 2-ри микрорайон,както и без ж.к. Обеля и ж.к. Надежда. Няма предпочитания за строителство.
Купувам за мой клиент първи етаж от съвременна двуетажна къща в кв. Обеля. Желае да е на пешеходно разстояние от метростанция и спирка на обществен транспорт.
Търся за мой клиент тристаен апартамент или двустаен с възможност за преустройство в гр. София. Жилището може да е за ремонт. Да бъде на комуникативно място, в близост до метро.
Купувам 2-СТАЕН, необзаведен апартамент в кварталите Зона Б5, Света Троица, Западен парк, близо до Mall of Sofia. Отоплението предпочитам да е на ТЕЦ, строителството да е тухлено и изложението да не е ...