Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, ж.к. Света Троица
Купувам за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в района на ж.к. Банишора. Наличието на паркомясто е задължително.
Купувам за мой клиент 2-СТАЕН тухлен апартамент в гр. София. Предпочита източни, североизточни и западни райони. Бюджетът е до 60000 евро. Държи на ТЕЦ и южно или югоизточно изложение.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в централните райони, Банишора, Младост всички части, Дружба 2. Предпочите в сграда с Акт 16. Допълнително заплаща и паркомясто.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в централните или западни райони на град София. Разглежда ново строителство с цена до 63 000 евро.
Търся за клиент едностаен апартамент с възможност за преустройство на двустаен. Като състояние да е за ремонт. Без жилища от типа общежитие. С хубава гледка.
Купувам за мой клиент 1-стаен или маломерен 2-стаен апартамент с цел инвестиция. Средствата за покупката са налични.
Търся за мой клиент двустаен апартамент само в ж.к. Света Троица. Да не е за основен ремонт и по възможност да е обзаведен.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент близо до метростанция, на макс. 10 мин. пеша. Апартаментът да не е на първи и последен етаж, а сградата да е с АКТ 16.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апарамент в квартал Банишора, като се интересува както от ново, така и от старо строителство тип ЕПК.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в районите около бул. Цар Борис III, в ж.к. Студентски град или близо до Околовръстен път.
Търся спешно за мой клиент двустаен апартамент в западните райони, с приоритет в ж.к. Люлин 10 и ж.к. Илинден, в близост до спирки на градски транспорт.
Търся 3-стаен апартамент, може и преустроен 2-стаен, близо до парк Света Троица. За предпочитане е новото строителство, но приемаме и оферти от по-старото.
Купувам за мой клиент едностаен или маломерен двустаен апартамент в ж.к. Фондови Жилища или ж.к. Света Троица.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в кварталите Павлово или Белите брези. Разглежда и предложения в други райони близо до метростанция. Ако е в процес на строеж - Акт 16 да се очаква до края ...
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в нова, не много висока сграда, може и в начален етап на строителство. Районите са северозападната част на широк център, Витоша и Ст. град.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в кв. Банишора, кв. Света Троица, кв. Овча купел, в новопостроена сграда. Жилището да не е на първи или последен етаж.
Купувам за клиент двустаен или тристаен апартамент с площ 70-80 кв. м. Предпочитани са кварталите с бърз достъп до центра.
Купувам за мой клиент 1-стаен или маломерен 2-стаен апартамент в посочените райони на гр. София, без първи и последен етаж.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в град София, предпочитаните райони са западните, но има интерес и в другите изброени квартали на София.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в западните квартали, с приоритет - кв. Западен парк. Сградата да е тухлена.