Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, ж.к. Света Троица
Клиент търси да закупи апартамент в западните райони на град София. Разглежда предложения с АКТ 16 и готови за живеене, без първи и последен етаж, тухлено строителство. Задължително с балкон.
Търси да закупи обзаведен или полуобзаведен 2-стаен апартамент в кв. Гевгелийски и в района. Предпочита старо строителство, понеже иска да има отделна кухня.
Мой клиент търси да купи необзаведен двустаен апартамент в посочените райони, като преоритет е ж.к. Банишора.
Искам да купя за мой клиент едностаен, двустаен апартамент в южните и западните райони на град София. Имотът да е необзаведен, от втори етаж нагоре. Разглеждат се оферти само с разрешение за ползване ...
Търся за мой клиент четиристаен апартамент в централната част на града, в близост до ул. Г. С. Раковски и бул. Сливница. Задължително изискване е жилището да е на последен етаж.
Мой клиент търси да купи маломерен двустаен апартамент в посочените райони. Ново, тухлено строителство, с АКТ 16. Не държи на обзавеждане.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент без предпочитание за квартал, но да е без жк. Люлин, Студентски град. Само тухлено строителство. Да не е партер, първи етаж или последен.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Не желае крайни квартали. Разглежда само ново строителство с Акт 16. Бюджетът е до 60 000 евро.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент, с площ около 65 кв. м, в района на ж.к. Света Троица, ж.к. Красна поляна 1 и 3, ж.к. Зона Б-5 и Б-18, ж.к. Банишора, Централните части и ж.к. Красно село.
Мой клиент търси да закупи тристаен или двустаен обзаведен апартамент ново и старо строителство. Разглежда тухла и епк. Без 1ви до 6ти етаж. Важно е да е в близост до метро. Без предпочитание на определен ...
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Предпочита западни райони. Бюджетът е до 70000 евро.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в посочените райони, който да се предлага след ремонт и по възможност с ново обзавеждане. Може да е в сграда без асансьор.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в комуникативна част на града. Сградата да е тухлена, паркомясто или гараж е предимство. Клиентът няма да ползва кредит.
Мой клиент търси да закупи тристаен апартамент в комуникативен район с метростанция. Да е в добро състояние и шпо възможност след ремонт в близост до бул. Черни връх.
Мой клиент купува двустаен апартамент в посочените райони. С приоритет ще се разгледжат оферти на тиха улица, в близост до ул. Скопие и 100 ОУ Найден Геров.
Търся за мой клиент 2-стаен апартамент в добре поддържан вход, на комуникативно място, в западните райони. Близостта да спирки на градски транспорт или метро е предимство. Желателно е сградата да не е ...
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи 2-СТАЕН необзаведен апартамент в посочените райони в близост до метростанция. Може и за ремонт.
Мой клиент купува 2-стаен апартамент в град София. Може тухла и ЕПК. Желае да е старо строителство. Няма предпочитания за етаж.
Мой клиент търси да купи двустаен апартамент в ж.к. Света Троица, Банишора и Зоните. Разглеждат се и предложения нуждаещи се от ремонт.
Търся за клиент на Мирела едностаен, двустаен апартамент в град София. Имотът да е на комуникативно място, с бърз и лесен достъп до главен булевард. Да не е на първи или последен етаж. Разглежда се както ...