Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, ж.к. Разсадника
Купувам за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в района на ж.к. Банишора. Наличието на паркомясто е задължително.
Купувам за мой клиент 2-СТАЕН тухлен апартамент в гр. София. Предпочита източни, североизточни и западни райони. Бюджетът е до 60000 евро. Държи на ТЕЦ и южно или югоизточно изложение.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в централните райони, Банишора, Младост всички части, Дружба 2. Предпочите в сграда с Акт 16. Допълнително заплаща и паркомясто.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в централните или западни райони на град София. Разглежда ново строителство с цена до 63 000 евро.
Търся за клиент едностаен апартамент с възможност за преустройство на двустаен. Като състояние да е за ремонт. Без жилища от типа общежитие. С хубава гледка.
Купувам за мой клиент 1-стаен или маломерен 2-стаен апартамент с цел инвестиция. Средствата за покупката са налични.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в кв. Красна поляна 1, Западен парк - около бул. Стамболийски, Разсадника и Илинден. Отоплението да бъде централно - ТЕЦ.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в Красна поляна или Разсадника. За предпочитане да е обзаведен. Без кредит.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент близо до метростанция, на макс. 10 мин. пеша. Апартаментът да не е на първи и последен етаж, а сградата да е с АКТ 16.
Търся да закупя 2-СТАЕН апартамент в изброените квартали или в близост до метростанция. Задължително изискване е имотът да е на втори или трети етаж, като наличието на паркомясто е предимство.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в районите около бул. Цар Борис III, в ж.к. Студентски град или близо до Околовръстен път.
Търся за клиент 2-СТАЕН или преустроен 1-СТАЕН апартамент в посочените квартали на гр. София, може и ЕПК строителство.
Търся спешно за мой клиент двустаен апартамент в западните райони, с приоритет в ж.к. Люлин 10 и ж.к. Илинден, в близост до спирки на градски транспорт.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в кварталите Павлово или Белите брези. Разглежда и предложения в други райони близо до метростанция. Ако е в процес на строеж - Акт 16 да се очаква до края ...
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в нова, не много висока сграда, може и в начален етап на строителство. Районите са северозападната част на широк център, Витоша и Ст. град.
Купувам за клиент двустаен или тристаен апартамент с площ 70-80 кв. м. Предпочитани са кварталите с бърз достъп до центра.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в град София, предпочитаните райони са западните, но има интерес и в другите изброени квартали на София.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН апартамент около 60 кв. м. Предпочита западни и централни райони, в близост до парк и удобен транспорт. Държи да е ново строителство и да има Акт 16.
Мой клиент търси да закупи 2-стаен апартамент ново тухлено строителство в райони с добри транпортни връзки.
Купувам за мой клиент компактен апартамент на изгодна цена. Строителството трябва да е монолитно. Предпочитан район е Широк център.