Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, ж.к. Полигона
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Клиент търси да закупи двустаен апартамент в посочените квартали. Желателно е сградата да е нова и с Разрешение за ползване.
Купувам просторен 2-СТАЕН апартамент на тихо място в източните квартали на гр. София, с приоритет - Полигона и Дружба 1. Покупка с кредит.
Търся за мой клиент 2-стаен апартамент, тухлено строителство, по възможност обзаведен или с довършителни работи. Предпочитани са кварталите Хаджи Димитър, Сухата река, Левски, Слатина и Гео Милев. Без ...
Търся за мой клиент жилище без претенции за квартал, но задължително да е тухла. Не разглеждаме имоти със статут на офис или ателие. Може и без довършителни работи, може да е на акт 15.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН апартамент в град София. Разглежда в почти всички квартали, без най-отдалечените. Бюджетът е до 80000 евро, ако имотът е готов за живеене и до към 70000 евро, ако е за ремонт.
Търся за мой клиент апартамент с цел инвестиция, желателно е да е с наематели или напълно обзаведен готов за отдаване. Близостта до метростанция е предимство.
Клиент на фирмата търси двустаен апартамент в кварталите покрай първия лъч на метрото - Дървеница, Младост, Дружба. Интересува се от строителство тип ЕПК.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в района на ж.к. Западен парк. По възможност да няма необходимост от ремонт. Интерес представляват средни етажи.
Търся за мой клиент двустаен апартамент около центъра, главно в кв. Лозенец или в южните райони. Да бъде в близост до градски транспорт и метро. Задължително е имотът да има паркомясто или гараж. Отоплението ...
Имам клиент, който търси жилище с квадратура от 60 до 80 кв.м. в района на кв. Младост с цел инвестиция. Разполага със собствени средства, предлага бързо реализиране на сделка.
Клиент на фирмата търси двустаен апартамент в кв. Полигона. Предпочитание към завършено строителство с ТЕЦ. Без панел.
Клиентка търси двустаен или тристаен, ново строителство. Интересува се от кв. Полигона, Младост 1, 1А и около Окръжна болница.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в град София. Имотът трябва да бъде обзаведен или да се нуждае от малък ремонт. Разглежда от втори етаж нагоре.
Купувам 1-стаен или 2- стаен апартамент, без значение от вида на строителството, в районите на кв. Гео Милев, кв. Слатина и кв. Яворов и Дружба с цел инвестиция. Бюджет - 80000 евро. Плюс ще е ако има ...
Търся за мой клиент двустаен апартамент в широкия център на град София, източните или южни райони. Жилището задължително трябва да е обзаведено.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Разглежда предложения за ж.к. Дружба и околните квартали. Бюджетът е до 60000 евро.
Клиент на агенцията търси да закупи евтин апартамент, с минимална първоначална вноска, разчитайки изцяло на ипотечен кредит. Разглежда оферти от цяла София с изключение на западните райони.
Резервиран
Двустаен апартамент, , ЦЕНА около € 60 000
Търся за мой клиент двустаен апартамент в североизточните райони на града. Сградата да е тухлена, може в начален етап на строеж.
Търся да закупя за мой клиент 2-СТАЕН апартамент в кварталите Кръстова вада, Малинова долина, Полигона и в близост до бул. Кл. Охридски. Ново строителство, с добро изложение. Да не е на първи етаж.