Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, кв. Подуяне
Търся за мой клиент двустаен апартамент в посочените райони, който може да е разположен на етаж от къща. Да е обзаведен и в добро състояние.
Мой клиент търси да закупи 2-стаен апартамент ново тухлено строителство. Интересува се от проекти в Централни и Южни райони.
Клиенти на МИРЕЛА търсят да закупят едностаен или двустаен апартамент в района около Центъра и широк Център. Разглеждат стара тухла, панел, ако е саниран и добре поддържан, ЕПК. Да не е за тотален ремонт. ...
Търся за мой клиент голям двустаен апартамент само в Централни райони, на добра и комуникативна локация. Търси само ново строителство. Може и на АКТ15.
Мой клиент търси да закупи тристаен или двустаен обзаведен апартамент ново и старо строителство. Разглежда тухла и епк. Без 1ви до 6ти етаж. Важно е да е в близост до метро. Без предпочитание на определен ...
Търся да купя за клиент на агенцията тристаен апартамент само в квартал Гео Милев. Желателно е ако сградата е ново строителство, да е с предстоящ Акт 16, най-късно края на тази година. Може последен, ...
Мой клиент търси да закупи двустаен необзаведен апартамент в района на бул. Владимир Вазов. Разглежда в североизточните райони и най-вече в кв. Левски.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи 2-СТАЕН необзаведен апартамент в посочените райони в близост до метростанция. Може и за ремонт.
Клиент на МИРЕЛА търси за инвестиция обзаведен или необзаведен едностаен или двустаен апартамент в Южни райони в близост до метростанция и градски транспорт. Изискване е да не е на първи и последен етаж, ...
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи едностаен или двустаен апартамент до 48 000Е в близост до ул. Опълченска, бул. Алексндър Стамболийски, мол София. Изискване е да е от 3ти етаж нагоре и без последен.
Купи двустаен, с възможност за преустройство, или тристаен апартамент в град София. Разглежда в посочените квартали, на последен етаж, може и ново строителство, но пред АКТ 16.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Предпочита източни райони. Разглеждам предложения за обзаведени и необзаведени жилища.
Мой клиент търси на зелено до 60 000Е , може и завършен до 70 000Е В комуникативни райони за инвестиция, в близост до университети, метростанции, централни квартали.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в районите около Южен парк. Жилището трябва да е на нисък етаж и да има балкон.
Мой клиент търси да закупи 1-стаен или 2-стаен апартамент вторичен пазар или ново строителство с Акт 16. В близост до спирка на градски транспорт. Желателно е жилището да е обзаведено. Покупката е с цел ...
Търся да купя за мой клиент тристаен апартамент, за предпочитане в кв. Оборище, кв. Редута, кв. Гео Милев или в близост до метро. Разглеждат се и оферти на имоти нуждаещи се от ремонт или ако са на шпакловка ...
Търся да купя за мой клиент двустаен апартамент в кв. Подуяне. Разглеждат се оферти ново строителство. По възможност имотът да е с хубава гледка.
Мой клиент търси да закупи 2-стаен апартамент ново тухлено строителство. Интересува се от проекти в района на Сухата река.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Приоритетен район ж.к Хаджи Димитър. Разглеждам предложения за обзаведени и необзаведени жилища.
Мой клиент търси да закупи 2-стаен апартамент, ново тухлено строителство. Интересува се от сгради във всички райони за този бюджет.