Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, кв. Павлово
Мой клиент търси да купи двустаен апартамент в град София. Разглежда в посочените квартали. Да се намира в близост до удобен градски транспорт.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент, с цел инвестиция, в централната част на гр. София. По възможност имотът да няма нужда от сериозен ремонт.
Търся за мой клиент двустаен апартамент, който да се предлага с обзавеждане, да е среден етаж ида се намира в близост до ул. Тодор Каблешков и бул. Цар Борис III.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в горепосочените квартали - района на Южен парк, бул. България и бул. Цар Борис III. Може да е за ремонт, може да е необзаведен.
Мой клиент иска да купи двустаен апартамент, за предпочитане в южните райони на град София. Разглеждат се оферти ново строителство, задължително с разрешение за ползване (АКТ 16). Задължително с асаньор.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно източни и южни райони. Бюджетът е до 90000 евро.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН апартамент в източни или южни райони. Предпочита да е над 70 кв. м. Разглежда тухлено и ЕПК строителство.
Търся за покупка на двустаен апртамент, строителство ЕПК или Тухла в източните или южни райони на столицата. Апратаментът да не е за основен район. Клиентът ми е продал имот.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Не желае крайни квартали. Разглежда само ново строителство с Акт 16. Бюджетът е до 60 000 евро.
Купувам за мой клиент 2-СТАЕН апартамент ново строителство. Може да е както в начален етап, така и на шпакловка и замазка или с довършителни работи. Разглеждат се Южните райони на София, като приоритет ...
Мой клиент търси да закупи 2-стаен апартамент ново тухлено строителство. Интересува се от проекти в Централни и Южни райони.
Клиент на Агенция МИРЕЛА търси двустаен апартамент в цяла София. Задължително е да има АКТ16, може да е с довършителни работи или необзаведен. Цената не е от значение, стига имота да си заслужава.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в горепосочените райони. Разглежда се ново строителство, може и без АКТ16.
Търся за мой клиент 3-СТАЕН апартамент в ж.к. Гоце Делчев. Ново строителство, с АКТ 16. Задължително с гараж.
Клиент на МИРЕЛА търси с инвестиционна цел едностаен или двустаен апартамент до 42 000Е в Цяла София. Няма предпочитание за етаж. Важно е да се вмести в бюджета.
Представител на чуждестранна инвестиционна компания търси да купи апартаменти в южните райони на гр. София. Цената да бъде около 850 евро кв. м, квадратурите от 50 до 70. Ще разгледаме с внимание всички ...
Търся за мои клиенти апартамент с една спалня, в тухлена сграда, в Южните райони. За предпочитане без обзавеждане.
Търся за мой клиент 2-стаен или 3-стаен апартамент в южни райони и тези в подножието на Витоша - с приоритет ж.к. Овча купел и кв. Витоша. Ако сградата е ново строителство, да има поне Акт 14.
Купувам за мой клиент 2-стаен апартамент, няма значение в кой квартал. Може обзаведен или необзаведен. Предпочита да не е на партерен етаж.
Търся за мой клиент двустаен апартамент с цел инвестиция, който по възможност да е обзаведен или с наематели. С приоритет ще се разглеждат оферти в близост до метростанции и университети.