Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, ж.к. Овча купел 2
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в района. Готов, без нужда от ремонт. Може не обзаведен. Разполага с налични средства.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Разглежда предложения за южни райони. Държи да е обзаведен. Бюджетът е до 130000 евро.
Клиент на агенцията търси да закупи нов едностаен или двустаен апартамент на комуникативна локация в София, по възможност близо до метростанция. Може и в начален етап на строителство.
Представител на чуждестранна инвестиционна компания търси да купи апартаменти в южните райони на гр. София. Цената да бъде около 850 евро кв. м, квадратурите от 50 до 70. Ще разгледаме с внимание всички ...
Клиент на агенцията търси да закупи двустаен апартамент с площ около 60 кв. м в южните квартали на София. Възможно е да е от строяща се сграда, но в напреднал етап. Задължително условие е да има статут ...
Мой клиент търси да закупи тристайно жилище в много напреднал етап на строителство, на комуникативно място в кв. Овча купел. Разполага със собствени средства.
Мой клиент е в търсене на двустаен апартамент, който не желае да бъде в начален етап на строителство. Разглеждат се предложения поне на груб строеж. Няма претенции за етажа, но все пак след втори е за ...
Търся за мой клиент двустаен апартамент, ново строителство с акт 16. Желателно имотът да е с довършителни работи и обзавеждане по възможност. Етажът не е от значениел. Разглеждаме оферти в източи и южни ...
Търся за мой клиент 2-стаен апартамент в кв. Овча купел, ново строителство, но да има поне акт 15. На шпакловка и замазка е за предпочитане. Желателни са средни етажи.
Търся за мой клиент 1 - СТАЕН или 2 - СТАЕН в района на Овча купел, Красно село, Бъкстон, Лагера, Хиподрума. Да не е за голям ремонт. Предпочита ЕПК, необзаведен, без ТЕЦ за отопление. От 3 - ти етаж ...
Клиент на агенцията търси двустаен апартамент в сграда с Акт 16 в южните квартали на гр. София. Важно е да е в близост до спирка градски транспорт или метро. Бюджетът е 65 000 евро.
Моя клиентка търси да закупи 2-стаен апартамент в кв. Овча купел до посочената сума. Сградата може да е в начален етап на строителство.
Търся за мой клиент едностаен или маломерен двустаен апартамент в гр. София. Желателно е жилището да не се нуждае от ремонт и да може да се ползва веднага. Типа строителство няма значение.
Търся за мой клиент, двустаен апартамент, предпочитани райони са южните. Може да е в ново или старо строителство, сградата да е с акт 16. Без първи и без последен етаж.
Моя клиентка търси да закупи тухлен 2-стаен апартамент. Жилището може да е ново строителство но да е с май-малко с акт 14 и завършването на проекта да е не по-късно от 02.2021 год. Апартаментът може да ...
За мой клиент търся двустаен апартамент в Надежда, Красно Село, Овча Купел, Връбница с южно изложение за около 50 000 Евро. След продажба на друг имот ще има лични средства. Ключов критерии е близост ...
а мой клиент търся двустаен апартамент до 62 000 евро, който да е задължително с Акт 16 и с довършителни работи. Клиентът работи близо до Пирогов и трябва да има удобен достъп с градски транспорт.
Търся за мой клиент двустаен апартамент с разрешение за използване (АКТ 16). Клиентът разглежда всички предложения в посочените квартали, съобразени с бюджета му. Сградата да е ново строителство.