Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, кв. Овча купел
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в североизточни, южни и източни райони, като приоритетни са Левски, Овча купел и Младост.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в централните или южни райони. Ново строителство с Акт 16. Плащане в брой.
Мой клиент търси да закупи 2-стаен апартамент в южната част на града - разглеждаме предложения в сгради, построени след 2008 г., може и без Акт 16.
Имам клиент, който търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в близки до центъра квартали. За предпочитане са кв. Лозенец и кв. Хладилника. Жилището да е на по-висок етаж, с хубава гледка. Може ...
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент ново строителство в южните райони на града.
Търся за мой клиент 2-стаен или 3-стаен апартамент в южни райони и тези в подножието на Витоша - с приоритет ж.к. Овча купел и кв. Витоша. Ако сградата е ново строителство, да има поне Акт 14.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент в Южните квартали. Наличието на паркомясто би било предимство.
Търся за мой клиент 3-стаен или 2-стаен с възможност за преустройство, ново строителство, в районите Овча купел - стара част и Бояна. Приоритетно разглеждаме предложения за обзаведени жилища с хубави ...
Търся за мой клиент двустаен апартамент в кв. Павлово. Необзаведен, може и за основен ремонт. Сградата може да е панелна.
Мой клиент купува двустаен апартамент в южните и източните райони на гр. София, както и в Лозенец и Оборище. Желателно е да е в близост до метростанция.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в Южни райони - Ман. ливади, Бъкстон, Борово, Бели брези. Ново строителство, желателно затворен комплекс.
Купувам двустаен или тристаен апартамент, ново строителство, в старата част на Овча купел, на тиха улица.
Мой клиент търси 2-стайно жилище, което да е на добро място. Няма претенции за квартал, избягва крайните. Купува с кредит + около 25% собствени средства.
Купувам за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в южни райони, приоритетно - кв. Белите брези, Борово, Хиподрума или Лагера.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в напреднал етап на строеж. Ще ползва кредит. Бюджетът е 130000 евро.
Търся за мой клиент 2-стаен или 3-стаен апартамент в южните райони на града, за предпочитане в Овча купел, или на комуникативно място, в близост до спирка на градски транспорт или метростанция. Може да ...
Мой клиент търси да закупи двустаен, тристаен апартамент в южните райони на град София. Имотът да е обзаведен и с прилежащо паркомясто.
Търся за мой клиент двустаен апартамент с големи помещения, голяма тераса и южно изложение. За предпочитане са жилища в сгради с Акт 15 или Акт 16 в райони с много добри комуникации и бърз достъп до центъра.
Купувам за мой клиент 1-стаен апартамент до 40 кв. м, по възможност ново строителство и за предпочитане на разсрочено плащане. Интерес представляват кварталите Манастирски ливади, Овча купел, Слатина.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в южните квартали, близо до строящите се метростанции. Без панелно строителство. Осигурено финансиране.