Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, кв. Овча купел
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в горепосочените квартали - района на Южен парк, бул. България и бул. Цар Борис III. Може да е за ремонт, може да е необзаведен.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Не желае крайни квартали. Разглежда само ново строителство с Акт 16. Бюджетът е до 60 000 евро.
Купувам за мой клиент 2-СТАЕН апартамент ново строителство. Може да е както в начален етап, така и на шпакловка и замазка или с довършителни работи. Разглеждат се Южните райони на София, като приоритет ...
Клиент на Агенция МИРЕЛА търси двустаен апартамент в цяла София. Задължително е да има АКТ16, може да е с довършителни работи или необзаведен. Цената не е от значение, стига имота да си заслужава.
Търся за мой клиенти, които са възрастна двойка, едностаен или двустаен апартамент на по-нисък етаж. Разполагат с лични средства и са готови за бърза сделка.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в горепосочените райони. Разглежда се ново строителство, може и без АКТ16.
Клиент на МИРЕЛА търси с инвестиционна цел едностаен или двустаен апартамент до 42 000Е в Цяла София. Няма предпочитание за етаж. Важно е да се вмести в бюджета.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в посочения район, в близост до бул. Черни връх и Paradise center, както и в кварталите в близост до метро.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Предпочита ж.к. Овча купел и ж.к. Студентски град. Бюджетът е до 60000 евро.
Представител на чуждестранна инвестиционна компания търси да купи апартаменти в южните райони на гр. София. Цената да бъде около 850 евро кв. м, квадратурите от 50 до 70. Ще разгледаме с внимание всички ...
Търся за мой клиент 2-стаен или 3-стаен апартамент в южни райони и тези в подножието на Витоша - с приоритет ж.к. Овча купел и кв. Витоша. Ако сградата е ново строителство, да има поне Акт 14.
Купувам за мой клиент 2-стаен апартамент, няма значение в кой квартал. Може обзаведен или необзаведен. Предпочита да не е на партерен етаж.
Търся за клиент 2-стаен апартамент в района на кв. Павлово, Бъкстон, Славия, Овча купел или в близост до метростанция. Предпочита ново строителство, в напреднал етап, с възможност за закупуване на гараж ...
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в комуникативна част на града. Сградата да е тухлена, паркомясто или гараж е предимство. Клиентът няма да ползва кредит.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в посочените райони, който по възможност да се предлага с обзавеждане, след основен ремонт и в близост до спирки на обществен транспорт.
Мой клиент търси да купи двустаен апартамент в кв. Овча купел - старата част или ж.к. Овча купел 1 и 2. Сградата да бъде ново строителство, в начален етап на строеж.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в посочените райони. Ще бъдат разглеждани оферти, както за ново, така и за старо строителство.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в посочените райони, като с приоритет се разглежда Овча купел. Търси закършен и по възможност обзаведен.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в гр. София. Предпочита кв. Овча Купел. Разглеждат се и предложения с предстоящ АКТ 16.
Мой клиент търси да купи едностаен или двустаен апартамент в град София. Няма предпочитание за район, но да се намира в близост до удобен градски транспорт. Може и за ремонт.