Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, кв. Оборище
Търся за мой клиент едностаен апартамент в район близо до центъра. Строителството може да е тухлено или ЕПК.
Мой клиент купува двустаен апартамент в южните и източните райони на гр. София, както и в Лозенец и Оборище. Желателно е да е в близост до метростанция.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в идеален център на София, около НДК и пешеходната зона на бул. Витоша.
Търся апартамент в центъра, като задължително условие е да е на първи етаж. Желателно е имотът да позволява преустройства.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент около 100 кв. м в престижната централна част на града. Сградата задължително трябва да е ново строителство. Клиентът ми разполага със собствени средства ...
Купувам 2-стаен. или 3-стаен за инвестиция в районите Център, долен Лозенец, Оборище, Докторски паметник. Апартаментът може да е за ремонт.
Имам клиент, който търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в близки до центъра квартали. За предпочитане са кв. Лозенец и кв. Хладилника. Жилището да е на по-висок етаж, с хубава гледка. Може ...
Мой клиент купува двустаен апартамент в централната част на гр. София. Може да бъде старо строителство и да се нуждае от ремонт.
Мои клиенти търсят да закупят апартамент с една или две спални, може и етаж от къща. Предпочитани са районите в близост до центъра, като кв. Лозенец, кв. Иван Вазов, ж.к. Яворов, Докторски паметник, ж.к. ...
Търся да закупя за мой клиент 2-стаен или 3-стаен апартамент в центъра на гр. София. Задължително е да има ТЕЦ и да не е на последен етаж.
Клиент на агенцията търси обзаведен двустаен апартамент в центъра на София. Целта на покупката е инвестиция.
Имам клиент, който търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в района на Докторски паметник или около НДК. Условие е сградата да има добри общи части.
Мой клиент купува двустаен или тристаен апартамент на по-висок, може и последен, с панорамна тераса. Предпочита в сграда с Акт 16.
Мой клиент търси да закупи апартамент с инвестиционна цел в централната част на града. Имотът трябва да е хубав и да се намира в поддържана и представителна сграда.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в централната част на града. Изключваме района на бул. Княгиня Мария Луиза и бул. Сливница.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в Дианабад, Изток, Изгрев, Младост. Тухлено или ЕПК строителство, без първи/последен етаж.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в централната част на столицата - идеален център. Желателно е имотът да не е на първи и последен етаж.
Търся за мой клиент просторен 2-СТАЕН или 3-стаен апартамент в източните райони или по линията на метрото. Предпочитаме имот с довършителни работи, частично или напълно обзаведен.
Търся за мой клиент апартамент със самостоятелна спалня в южни райони на гр. София. Етаж - от трети до шести, но да не е последен. Сградата да е с разрешение за ползване, за предпочитане - тухлена. Покупката ...
Мой клиент търси да закупи 1-стаен или 2-стаен апартамент с една спалня и задължително с балкон. Разглеждаме предложения в кв. Лозенец и Център.