Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, ж.к. Надежда 1
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в ж.к. Надежда. Основно изискване е жилището да е на среден етаж и да не се нуждае от ремонт. Разглежда предложения и в други квартали.
Търся за мой клиент едностаен или маломерен двустаен апартамент в нова сграда. Предпочитани са южните райони.
Купувам за мой клиент 2-СТАЕН апартамент в гр. София. Предпочита ж.к. Надежда 1. Бюджетът е до 60000 евро.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в района на Надежда, в сграда с добре поддържани общи части.
Мой клиент търси да закупи двустайно жилище на изгодна цена. Приоритет е да е близо до удобен обществен транспорт. Банишора
Мой клиент търси двустаен апартамент или голяма гарсониера, за не повече от 35000 евро. Предпочитан район е Надежда, приоритетно 1-ва част.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в завършена сграда в Банишора, Слатина, Редута, Сухата река и Хаджи Димитър.
Търся за клиент едностаен апартамент с възможност за преустройство на двустаен. Като състояние да е за ремонт. Без жилища от типа общежитие. С хубава гледка.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в близост до спирки на градски транспорт и магазини. Имотът може да е за ремонт.
Търся за мой клиент маломерно жилище, по възможност да не е обзаведено. Да е в близост до метростанция. С приоритет се разглеждат оферти в Люлин, Надежда и Обеля.
Мой клиент купува малък апартамент (с площ около 40 кв. м) в района на Надежда и Връбница, в близост до спирки на градски транспорт.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в Люлин или Надежда, по възможност обзаведен. Предпочитани етажи са 4-ти и 5-ти.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в ж.к. Надежда всички части. За предпочитане да е обзаведен.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент от висок 1-ви до 6-ти етаж в Надежда или Люлин. Без изисквания за обзавеждане.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в ж.к. Надежда 1 и 2, Толстой или Банишора. Видът строителство е без значение.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент на изгодна цена в по-крайните квартали. Ново строителство.
Търся за клиент 2-СТАЕН или преустроен 1-СТАЕН апартамент в посочените квартали на гр. София, може и ЕПК строителство.
Клиент, с когото работя, търси да закупи двустаен апартамент във всички райони на град София, освен в Западните. Сградата може да е панелно строителство.
Мой клиент купува двустаен апартамент в Обеля 2. Комуникативна локация, близо до метро е предимство.
Купувам двустаен или тристаен апартамент за мой клиент в района на ж.к. Надежда или Обеля. Без последен етаж.