Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, ж.к. Мусагеница
Клиент на агенцията активно търси двустайно жилище. Апартаментът ще е за лично ползване, като има известен процент самоучастие, но по-голямата част ще е с ипотечен кредит.
Моя клиентка търси да закупи 2-стайно или 3-стайно жилище в района на Слатина, Гео Милев, Дървеница или Дианабад. Апартаменти с ТЕЦ и южно изложение ще се разгледжад с предимство. Бюджетът е до 95000 ...
Търси 2-стаен апартамент в квартал с отличен градски транспорт /приоритет метро/, без северните квартали. Среден етаж, не купува ПМ/ гараж.
Търся да купя за мой клиент двустаен апартамент в кв. Бъкстон или близките квартали. Желателно е жилището да е с АКТ 16 и с довършителни дейности. Може да бъде и обзаведено. Разглеждат се предложения ...
Купувам за клиент на агенция Мирела двустаен апартамент в гр. София. Разглежда оферти за всички квартали. Не желае да е на последен етаж. Възможно е да е от строяща се сграда. По възможност да няма необходимост ...
Търся за моя клиентка двустаен или тристаен апартамент в нова тухлена сграда с разрешение за ползване или предстящо такова. Желателно е жилището да е с положени подови настилки, напълно оборудван санитарен ...
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Търся за мой клиент двустаен апартамент в южни квартали и специално в Младост 4 и Редута. Сградата може да е панелно строителство.
Мой клиент търси да закупи 1-стайно жилище, тухлено строителство, без ТЕЦ. Разглеждат се предложения над първи етаж, предпочита в южни и източни райони.
Мой клиент, търси да закупи жилище в посочените райони, по възможност с обзавеждане. Ако е първи етаж - задължително да е висок първи.
Купувам за мой сериозен клиент двустаен или тристаен апартамент в ж.к. Младост. Разглежда предложения за обзаведени и необзаведени жилища, задължително с Акт 16. Възможно е да е на шпакловка и замазка. ...
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Разглежда оферти за посочените квартали. Възможно е да има необходимост от ремонт. Бюджетът е до 65000 евро.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Разглежда оферти за ж.к. Младост. Бюджетът е до 65000 евро.
Клиент на Мирела търси два или три 1-стайни или 2-стайни апартамента с цел инвестиция. Желае да са в районите около Студентски град. Може сграда в строеж. Работи в чужбина. Собствени средства.
Търся за мой клиент, жилище в сграда с разрешение за ползване. Задължително условие е мястото да е комуникативно и общите части да са добре поддържани.
Клкиент на Мирела търси да закупи едностаен или двустаен апартамент, с Акт 16. Не желае да е на партер и трябва да е със статут на апартамент. Ще финансира покупката с кредит.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент в района на хотел Вега и метростанция "Г. М. Димитров". Жилището да е без скосявания и да се намира в нова сграда. Имотът може да е както обзаведен, така ...
Клиент на агенцията търси да закупи едностаен или двустаен апартамент ново строителство в района на Студентски Град и околността до 45000 евро. Трябва да е готов до лятото на 2021 г..
Търси да закупи 2-СТАЕН апратамент в посочените райони. Разглежда приоритетно тухлено строителство, с довършителни работи. Може и на нисък етаж.
Търся за клиент едностаен с цена около 55000 Евро,който да се преустрои на двустаен. Да е подходящ за отдаване под наем. Без първи и последен етаж.