Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, ж.к. Мусагеница
Купувам за мой клиент 2-стаен или 3-стаен апартамент. Няма предпочитания за квартал. Предпочита обзаведен. Разглежда предложения за тухла и ЕПК.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Не желае крайни квартали. Разглежда само ново строителство с Акт 16. Бюджетът е до 60 000 евро.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи двустаен или тристаен апартамент в кв. Карпузица, Горна баня, района на бул. България, Южен парк, бул. Свети Наум, бул. Д-Р Г.М Димитров, Симеоновско шосе, бул. Александър ...
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в добро състояние, който да се предлага след ремонт, с/без обзавеждане. С приоритет ще се разглеждат оферти в района на бул. Цариградско шосе и бул. ...
Търся за мой клиент изгоден двустаен апартамент без значение от района. Възможно е да е ново строителство. Бюджетът е до 65000 евро.
Клиент търси да закупи имот в сграда ново строителство. Предпочита източните квартали на града. Покупката е с ипотечен кредит с предварително одобрение от банка.
Клиент на МИРЕЛА купува двустаен апартамент. В кв. Полигона разглеждат основно, но може и да е в други райони на София, без Западни и Северни райони. Да не е последен етаж и да не е партер. Независимо ...
Мой клиент търси да закупи 2-стаен апартамент в ж.к. Студентски град и районите около него. Държи да е в сграда ново строителство, поне с АКТ 15 и да не е на последен етаж.
Търся за мой клиент апартамент ново строителство в районите около Южен парк, бул. България, Симеоновско шосе. Може и на АКТ15..
Търся за клиент двустаен или тристаен апартамент в Дървеница, Гео Милев, Редута, Мусагеница или Слатина. Готово жилище, за предпочитане без нужда от ремонт.
Имам клиент, кото търси да купи двустаен апартамен в кв. Мусагеница. Задължително тухла, след 2006 година, завършен, може и обзаведен.
Мой клиент иска да купи двустаен апартамент, за предпочитане в южните райони на град София. Разглеждат се оферти ново строителство, задължително с разрешение за ползване (АКТ 16). Задължително с асаньор.
Търся за покупка на двустаен апртамент, строителство ЕПК или Тухла в източните или южни райони на столицата. Апратаментът да не е за основен район. Клиентът ми е продал имот.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент в източните райони. Трябва да бъде напълно завършен или в краен случай на шпкаловка и замазка, но задължително с Акт 16, без първи етаж.
Мой клиент търси да купи двустаен или тристаен апартамент в град София. Разглежда в посочените квартали.
Търся за мой клиент двустаен/тристаен апартамент в посочените райони, който да се предлага обзаведен или частично обзаведен след основен ремонт. Да не е на партер. С приоритет ще се разглеждат оферти ...
Клиент на Агенция МИРЕЛА търси двустаен апартамент в цяла София. Задължително е да има АКТ16, може да е с довършителни работи или необзаведен. Цената не е от значение, стига имота да си заслужава.
Търся за мой клиент двустан апартамент в гр. София. Предпочита кв. Хаджи Димитър, Левски, Сухата река, Слатина, Редута, Гео Милев, Изток, Изгрев, Яворов, Изгрев, Изток, Дианабад, Дървеница, Мусагеница, ...
Мой клиент търси да закупи тристаен или двустаен обзаведен апартамент ново и старо строителство. Разглежда тухла и епк. Без 1ви до 6ти етаж. Важно е да е в близост до метро. Без предпочитание на определен ...
Мой клиент се интересува да закупи двустаен или с възможност за преустройство на двустаен апартамент в горепосочените райони, може и да е за ремонт.