Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София, кв. Модерно предградие
Търся за мой клиент едностаен или маломерен двустаен апартамент в нова сграда. Предпочитани са южните райони.
Търся за мой клиент 2-СТАЕН или 3-СТАЕН апартамент в гр. София. Няма предпочитания за конкретни райони. Може да е както старо, така и ново строителство, тухла, ЕПК или панел. Бюджетът е до 73000 евро.
Мой клиент търси да закупи двустайно жилище на изгодна цена. Приоритет е да е близо до удобен обществен транспорт. Банишора
Търся за мой клиент двустаен апартамент с възможност за преустройство в тристаен или вече преустроен такъв. В близост до метростанция. Без 1-ви и последен етаж и с поне един балкон/тераса.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в завършена сграда в Банишора, Слатина, Редута, Сухата река и Хаджи Димитър.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в близост до спирки на градски транспорт и магазини. Имотът може да е за ремонт.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в северните квартали на града - Обеля, Надежда, Люлин, Свобода. Само панелно строителство.
Работя с клиент, за когото търся 2-СТАЕН апартамент до посочената сума. Разглеждаме ново строителство и вторичен пазар. Нужно е имотът да разполага с две отделни стаи и поне един балкон. Клиентът ми има ...
Търся за мой клиент двустаен апартамент в районите Младост 3 и 4, на добро място, в близост до спирка на градски транспорт.
Търся за мой клиент двустаен апартамент, който би могъл да се преустрои в тристаен. Да не подлежи на тежък ремонт.
Търся двустаен апартамент в кв. Модерно предградие. За предпочитане с възможност за преустройство в тристаен.
Мой клиент търси да закупи двустаен или тристаен апартамент близо до метростанция, на макс. 10 мин. пеша. Апартаментът да не е на първи и последен етаж, а сградата да е с АКТ 16.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент на изгодна цена в по-крайните квартали. Ново строителство.
Търся за клиент 2-СТАЕН или преустроен 1-СТАЕН апартамент в посочените квартали на гр. София, може и ЕПК строителство.
Купувам за мой клиент 1-стаен апартамент в източните райони на гр. София. Приоритетно разглеждаме предложения в ж.к. Младост. Ако е ново строителство, сградата трябва да е с Акт 16. Допуска се и панелно ...
Търся за мой клиент двустаен апартамент на по-нисък етаж, но не и на партер. С приоритет ще се гледат оферти в Хаджи Димитър, Кръстова вада и Витоша. Ако е ново строителство, пусковият срок да е през ...
Клиент, с когото работя, търси да закупи двустаен апартамент във всички райони на град София, освен в Западните. Сградата може да е панелно строителство.
Купувам за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в град София. Имотът да е на комуникативно място, близо до спирка на градски транспорт.
Мой клиент купува двустаен апартамент в Обеля 2. Комуникативна локация, близо до метро е предимство.
Мой клиент купува друстаен апартамент във всички райони в гр. София, с изключение на Люлин, Надежда, Дружба, Красна поляна и Левски.