Вие търсите: Купувам двустаен апартамент, град София
Клиент търси да купи двустаен, обзаведен апартамент в град София. Има интерес към ж.к. Борово, строителство след 2000-та година.
Търся за мой клиент двустаен или тристаен апартамент я град София. Разглежда в посочените квартали. За предпочитане да е необзаведен.
Мой клиент търси двустаен необзаведен апартамент в кв. Манастирски ливади за предпочитане около ул. Пирин до 70 000Е. Да има балкон, да е на висок етаж. Може и на акт15, ще купува с кредит.
Търся за мой клиент двустаен апартамент в района на ж.к. Младост 1, 2 и 3-та част. Няма предпочитание за етаж, може и вторичен пазар и ново строителство, но с АКТ 15.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент с отделна кухня задължително, старо строителство в ж.к. Красно село, до Пирогов, Медицинска академия, Овча купел - около НБУ до 70 000Е, до 4ти етаж и да ...
Мой клиент се интересува от двустайни апартаменти в начален етап на строителство в ж.к. Слатина, не повече от 65 000Е.
Купувам за мой клиент 2-стаен или 3-стаен апартамент, няма значение в кой квартал на София. Разглежда тухлено, панелно и ЕПК строителство. Може и ново строителство без АКТ 16.
Търся за мой клиент двустаен апартамент старо строителство, на който кухнята и хола да са отделно. С приоритет ще разглежда жилища след ремонт в района на бул. Св. Климент Охридски, бул. Г. М. Димитров ...
Клиентът ни иска да купи двустаен, тристаен апартамент в района на ж.к. Левски, гр. София. За предпочитане имотът да е обзаведен, на среден етаж.
Мой клиент търси да закупи двустаен обзаведен до 75 000Е без най-крайните квартали. Тухлено строителство.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Клиент, търси да купи двустаен или тристаен апартамент в ж.к. Гоце Делчев и ж.к. Стрелбище. Интересува се от намиращо се на среден етаж жилище, задължително обзаведено, без първи или последен етаж.
Купувам за мой клиент обзаведен едностаен или двустаен апартамент. Има интерес към посочените квартали, без първи и последен етаж.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Купувам за мой клиент апартамент за инвестиция в гр. София. Разглежда само в посочените райони. Бюджетът е до 280000 евро.
Мой клиент търси двустаен апартамент обзаведен или с довършителни работи в Южните райони до 100 000Е, разглежда само тухла.
Мой клиент търси да закупи двустаен апартамент. Разглежда както старо строителство, така и ново. Може да е саниран ЕПК блок, може и да е новострояща се сграда на АКТ15.
Имам клиент, който търси да закупи двустаен апартамент в кварталите Лозенец, Изток, Изгрев или в Център. Жилището може да е за ремонт, но сградата да е с добра фасада и общи части.
Клиенът ми търси да закупи двустаен, тухлен апартамент, с АКТ 16 в посочените райони. Предпочита с довършителни работи.