Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, град София, ж.к. Младост 4
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент 1-стаен или 2-стаен апартамент, по върможност в жк. Дружба 1. Предпочита без първи и последен етаж.
Частна обява
Купувам маломерен апартамент или студио в кв.Витоша с балкон.
Клиент на агенцията търси да закупи нов едностаен или двустаен апартамент на комуникативна локация в София, по възможност близо до метростанция. Може и в начален етап на строителство.
Клиент на агенцията търси малък апартамент (двустаен или студио). Да е близо до изхода за Самоков - може Дружба, Младост и т.н. Може и в по-начален етап. Само ново строителство.
Търся за клиент едностаен апартамент в Младост. Без значение типа строителство. За предпочитане обзаведен.
Купувам за мой клиент едностаен апартамент в района на ж.к. Младост. Няма предпочитание за строителство, да не е партер.
Мой клиент търси да закупи 1-стайно жилище, тухлено строителство, без тец. Разглеждат се предложения над първи етаж в следните райони: Гео Милев, Слатина, Редута, Подуяне и Младост 4.
Купувам за мой клиент двустаен необзаведен или обзаведен апартамент в Центъра, Красно село, Белите брези, Хиподрума, Гоце Делчев, Стрелбище, Иван Вазов. Да има АКТ 16. Да не е партер или последен етаж. ...
Клиент на МИРЕЛА купува 1-стаен или 2 стаен апартамент близо до метростанция. Предпочита центъра или Младост 1. Може да е за ремонт, ако е козметичен.
За мой клиент търся студио или двустаен апартамент до 40000 евро в посочените райони на София. Жилището трябва да е на висок етаж! Запитването е за готово жилище, но може да разгледа и предложения ново ...
Търся за мой клиент жилище в готова сграда, в западните квартали на гр. София. Желателно е да е двустаен.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в западните квартали на столицата, да е близо до метростанция. Възможно е да е панелно строителство. Приоритетно разглежда средни етажи.
Купувам за мой клиент едностаен апартамент в посочените квартали на столицата, да е в близост до метростанция. Разглежда се и панелно строителство, няма предпочитания за етаж.
Клиент на МИРЕЛА купува едностаен апартамент в посочените райони. За предпочитане без първи и последен етаж. Бюджетът е до 50000 евро.
Търся за клиент двустаен апартамент в източните райони, който да е в сграда ново строителство. Може да е в процес на строеж.
Купувам за мой клиент изцяло ремонтиран светъл и съвременно обзаведен мансарден апартамент, до бул. Тодор Александров и бул. Александър Стамболийски.
Мой клиент търси да купи с инвестиционна цел едностайно жилище в централната част на град София - Докторски паметник, Лозенец. Имотът може да е за ремонт или в начален етап на строителство.
Мой клиент търси да закупи едностаен, двустаен апартамент в сграда в начален етап на строеж в района на ж.к. Младост, Дървеница. За предпочитане да е в близост до метростанция.