Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, град София, ж.к. Люлин 9
Търся за мой клиент едностаен апартамент, в близост до метростанция и супермаркети, в добре поддържана сграда.
Търся за мой клиент едностаен или маломерен двустаен апартамент в нова сграда. Предпочитани са южните райони.
Частна обява
Купувам едностаен апартамент с източно или южно изложение.
Мой клиент купува едностаен апартамент в района на Люлин и Надежда, в близост до метростанция и спирка на градски транспорт.
Купувам за мой клиент 1-СТАЕН апартамент в гр. София. Предпочита ж.к. Люлин. Бюджетът е до 40000 евро.
Търся за мой клиент едностаен апартамент или друго помещение (гараж, магазин), което да е пригодено за живеене.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в завършена сграда в Банишора, Слатина, Редута, Сухата река и Хаджи Димитър.
Търся за клиент едностаен апартамент с възможност за преустройство на двустаен. Като състояние да е за ремонт. Без жилища от типа общежитие. С хубава гледка.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в близост до спирки на градски транспорт и магазини. Имотът може да е за ремонт.
Търся за мой клиент маломерно жилище, по възможност да не е обзаведено. Да е в близост до метростанция. С приоритет се разглеждат оферти в Люлин, Надежда и Обеля.
Търся за мой клиент 1-СТАЕН апартамент или помещение със статут на ателие в гр. София. Няма предпочитания за конкретни райони. Може имотът да е маломерен.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент от висок 1-ви до 6-ти етаж в Надежда или Люлин. Без изисквания за обзавеждане.
Търся да запупя за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент панелно строителство в западните райони на града. С приоритет е Люлин.
Търся за клиент голям едностаен или малък двустаен апартамент с тераса/балкон. Може и за ремонт. За предпочитане в кв. Люлин 7.
Търся за мой клиент маломерно жилище в кв. Обеля, в близост до метростанцията. Средствата за покупката са налични.
Купувам за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в град София. Имотът да е на комуникативно място, близо до спирка на градски транспорт.
Мой клиент търси да закупи магазин или малко студио/жилище на нисък етаж. Разглежда всички райони, без Дружба, Левски, Подуяне и края на Люлин.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в нова сграда, в районите на Люлин, Надежда или Обеля.
Търся за мой клиент двустаен или едностаен апартамент в районите Люлин 7, 8, 9, 10 или Люлин Център, в близост до спирки на градски траснпорт.
Търся изгоден 1-СТАЕН апартамент в новострояща се сграда. Трябва да бъде поне 35 кв. м. Цената е определяща.