Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, град София, ж.к. Люлин 1
Клиент на МИРЕЛА търси за инвестиция до 30 000Е. Може да е на партер, на таванско помещение, може да е със статут на ателие или на офис-да е за ремонт. Важно е да се вмести в бюджета.
Търся за мой клиент помещение, което да подходящо за живеене с цел инвестиция. Може да не е със статут на апартамент. Разполага с налични средства. Готов е за бърза сделка.
Мой клиент купува едностаен апартамент, намиращ се в близост до бул. Добринова скала и бул. Сливница.
Купувам за мой клиент 1-стаен или 2-стаен апартамент кв. Иван Вазов, ж.к. Лагера, ж.к. Люлин - Център, ж.к. Люлин 1, ж.к. Люлин 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, ж.к. Младост 1, ж.к. Младост 1А, ж.к. Младост ...
Мой клиент търси да купи едностаен или двустаен апартамент в град София. Няма предпочитание за район, но да се намира в близост до удобен градски транспорт. Може и за ремонт.
Купувам едностаен апартамент за наш клиент. Да се намира в района на ж.к. Люлин, Модерно предградие, Студентски град и кв. Витоша. За предпочитане на среден етаж.
Мой клиент търси да закупи 1-стаен или 2-стаен апартамент вторичен пазар или ново строителство с Акт 16. В близост до спирка на градски транспорт. Желателно е жилището да е обзаведено. Покупката е с цел ...
Клиент, с когото работя търси маломерно помещение, подходящо за живеене. Разглежда в района на Зоните и ж.к. Люлин. Няма предпочитания дали е обзаведен или не, но трябва да има АКТ 16.
Мой клиент търси едностаен или двустаен минимум 40кв.м. Без значение на кой етаж. Може и пред АКТ16 да е, ако се очаква скоро. Без значение в кои квартали, само да не са Централни.
Мой клиент търси да закупи необзаведен едностаен или двустаен апартамент в Люлин от 5-10 или Дружба 1 и 2 до 50 000Е.
Мой клиент търси едностаен необзаведен апартамент. В град София, без значение в кой квартал, важно е да е на добра цена.
Мой клиент купува 1-СТАЕН апартамент в ж.к. Люлин , в близост до спирките на обществения транспорт. Може тухла, панел и ЕПК.
Търся за мой клиент 1-СТАЕН апартамент в гр. София. Няма предпочитания за конкретни райони. Бюджетът е до 40000 евро.
Мой клиент търси да купи едностаен или двустаен апартамент, не по-малък от 40 кв.м. Има интерес към ж.к. Люлин, може и на партерен етаж.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да купи едностаен апартамент в град София. Няма предпочитания за района, но да се намира в близост до удобен градски транспорт.
Мой клиент търси да закупи 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в гр. София, тухлено строителство, с площ 60 кв. м, до 48 000 евро.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в гр. София. Не желае крайни квартали. Бюджетът е до 110000 евро.
Търся за мой клиент едностаен апартамент или офис в гр. София. Няма предпочитания за конкретни райони. Бюджетът е до 40000 евро.
Търся за мой клиент едностаен апартамент или офис в гр. София. Няма предпочитания за конкретни райони. Бюджетът е до 35000 евро.