Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, град София, кв. Кръстова вада
Купувам за клиент на агенцията едностаен апартамент, ателие, студио, в централната част на столицата. За предпочитане с осигурено място за паркиране.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент, с цел инвестиция, в централната част на гр. София. По възможност имотът да няма нужда от сериозен ремонт.
Търся за мой клиент жилище готово за живене, напълно обзаведено. Предпочитан район е около парк Заимов, но разглеждаме и предложения извън района.
Купувам за мой клиент 1-стаен или 2-стаен апартамент в централната част. Купува с цел инвестиция. Желае да е обзаведен.
Купувам за клиент на агенцията едностаен апартамент в централната част на град София. Имотът да е на среден етаж, за предпочитане с осигурено място за паркиране. Разглеждат се оферти ново строителство, ...
Клиент на МИРЕЛА търси за инвестиция до 30 000Е. Може да е на партер, на таванско помещение, може да е със статут на ателие или на офис-да е за ремонт. Важно е да се вмести в бюджета.
Клиент на МИРЕЛА търси с инвестиционна цел едностаен или двустаен апартамент до 42 000Е в Цяла София. Няма предпочитание за етаж. Важно е да се вмести в бюджета.
Търся за мой клиент едностаен апартамент с цел инвестиция. По възможност да бъде в близост до паркове, университети и центъра на град София.
Купувам за мой клиент едностаен апартамент в посочените райони, на комуникативно място, с бърз достъп до спирка на градски транспорт.
Купувам за мой клиент едностаен апартамент в западните квартали на град София и централна част. Имотът да не е на партер или последен етаж.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в гр. София. Няма предпочитания за конкретни райони. Възможно е да е на партерен етаж. Бюджетът е до 45000 евро.
Търся за мой клиент обзаведен едностаен апартамент в изброените райони, като с предимство се разглежда ж.к. Хиподрума.
Клиент на МИРЕЛА търси за инвестиция обзаведен или необзаведен едностаен или двустаен апартамент в Южни райони в близост до метростанция и градски транспорт. Изискване е да не е на първи и последен етаж, ...
Търся за клиент едностаен или двустаен апартамент в централната част на града и в западните райони. Разглеждат се и оферти ново строителство, но задължително с разрешение за ползване.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в района на Младост, Манастирски ливади, Малинова долина. Да не е на партерен етаж.
Мой клиент търси да закупи 1-стаен или 2-стаен апартамент вторичен пазар или ново строителство с Акт 16. В близост до спирка на градски транспорт. Желателно е жилището да е обзаведено. Покупката е с цел ...
Търся за мой клиент двустаен апартамент ново строителство. Предложения, в близост до метростанция се разглеждат с предимство. Важно е да не превишава бюджета от 45 000Е, не толкова района.
Търся за мой клиент 2-стаен апартамент, ново строителство - може и в начален етап, с южно изложение. Задължително с възможност за покупка на паркомясто.
Мой клиент търси да закупи едностаен апартамент в град София. Критериите на клиента са да е близо до метро, да е до 55кв. м в спокоен квартал.