Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, град София, кв. Кръстова вада
Търся за мой клиент жилище с добро местоположение. Важно е мястото да е комуникативно, но и тихо. Разглеждаме жилища, които не се нуждаят от основен ремонт.
Търся за мой клиент, апартамент на хубаво място в добре поддържана сграда. Желателно е да не се нуждае от ремонт.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за покупка 1-стаен апартамент - боксониера или гарсониера. Клиентът ми е без конкретни предпочитания за район, важно е имотът да е в добро състояние.
Клиентът купува едностайни апартаменти в централната част на гр. София - Лозенец, Оборище, Докторски паметник. Покупка с цел инвестиция.
Клиент на агенцията търси да закупи едностаен или двустаен апартамент, който да е подходящ за самостоятелен възрастен човек в райони възможно най-близко до ж.к. Гоце Делчев. Бюджетът е 50 000 евро, като ...
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Клиент на агенцията търси да закупи нов едностаен или двустаен апартамент на комуникативна локация в София, по възможност близо до метростанция. Може и в начален етап на строителство.
Купувам за мой клиент двустаен необзаведен или обзаведен апартамент в Центъра, Красно село, Белите брези, Хиподрума, Гоце Делчев, Стрелбище, Иван Вазов. Да има АКТ 16. Да не е партер или последен етаж. ...
Клиент на агенция Мирела търси да закупи едностайно жилище в посочените райони. Разглеждат се предложения за завършено строителство.
Клиент купува едностаен или двустаен апартамент, за инвестиция, в южни райони. Бюджетът е 60000 евро.
Мой клиент търси даза купи малък двустаен апартамент в района на кв. Кръстова вада. Интерес представляват имоти с разрешение за ползване. Възможно е да е на партерен етаж с двор.
Клиент на агенцията иска да купи едностаен или двустаен апартамент в гр. София, за предпочитане централната част. Да е с пусков срок до края на 2020 г.
Търся за клиент двустаен апартамент в източните райони, който да е в сграда ново строителство. Може да е в процес на строеж.
Клкиент на Мирела търси да закупи едностаен или двустаен апартамент, с АКТ16. Не желае да е на партер и да е със сатут на апартамент. Ще финансира покупката с кредит.
Клиент на агенцията търси да закупи едностайно жилище до 22 000 Евро с АКТ 16. Не е задължително статутът да жилищен.
Клиент на агенцията търси да закупи едностайно жилище в централната част на столицата. Може и в строеж, но в по-напреднал етап на строителство.
Търся за мой клиент апартамент в нова сграда, задължително с Акт 16. Не разглежда предложения за крайни квартали. Бюджетът е до 90000 евро.
Мой клиент търси да закупи едностаен, двустаен апартамент в сграда в начален етап на строеж в района на ж.к. Младост, Дървеница. За предпочитане да е в близост до метростанция.