Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, град София, кв. Изгрев
Клиенти на МИРЕЛА търсят да закупят едностаен или двустаен апартамент в района около Центъра и широк Център. Разглеждат стара тухла, панел, ако е саниран и добре поддържан, ЕПК. Да не е за тотален ремонт. ...
Клиент на МИРЕЛА търси за инвестиция до 30 000Е. Може да е на партер, на таванско помещение, може да е със статут на ателие или на офис-да е за ремонт. Важно е да се вмести в бюджета.
Клиент на МИРЕЛА търси с инвестиционна цел едностаен или двустаен апартамент до 42 000Е в Цяла София. Няма предпочитание за етаж. Важно е да се вмести в бюджета.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в гр. София. Предпочита ж.к. Дианабад и централни райони. Бюджетът е до 60000 евро.
Клиент на МИРЕЛА търси за инвестиция обзаведен или необзаведен едностаен или двустаен апартамент в Южни райони в близост до метростанция и градски транспорт. Изискване е да не е на първи и последен етаж, ...
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в гр. София. Предпочита източни райони. Имотът може да е както обзаведен, така и необзаведен.
Мой клиент търси да закупи 1-стаен или 2-стаен апартамент вторичен пазар или ново строителство с Акт 16. В близост до спирка на градски транспорт. Желателно е жилището да е обзаведено. Покупката е с цел ...
Търся за мой клиент двустаен апартамент ново строителство. Предложения, в близост до метростанция се разглеждат с предимство. Важно е да не превишава бюджета от 45 000Е, не толкова района.
Клиент се интересува от едностаен, малко помещение в центъра или зоните. Търсенето е за до 60000 Евро. Интерес представляват имоти с инвестиционен потенциал и с възможност за отдаване под наем.
Мой клиент търси да закупи едностаен апартамент в град София. Критериите на клиента са да е близо до метро, да е до 55кв. м в спокоен квартал.
Търся за мой клиент апартамент до 50000 евро налични средства. С бърз достъп до Студентски град. По възможност без нужда от ремонт.
Търся едностаен апартамент, необзаведен, на шпакловка и замаска до в кв. Дианабад, Студентски град, Дървеница, Изток, Изгрев. Да има балкон, дори и малък задължително.
Мой клиент търси да закупи едностаен или двустаен апартамент до 40 000Е в квартали с хубава връзка на метро и обществен транспорт. Не се разглеждат оферти в кв. Люлин, Овча Купел и крайни квартали.
Мой клиент търси едностаен необзаведен апартамент. В град София, без значение в кой квартал, важно е да е на добра цена.
Търси си едностаен или двустаен апартамент до 50 000Е в Гео Милев, Редута, Слатина, Ситняково, Изгрев, Изток, Дианабад, Дървеница, Мусагеница, Подуяне до 50 000Е.
Търся за мой клиент 1-СТАЕН апартамент в гр. София. Няма предпочитания за конкретни райони. Бюджетът е до 40000 евро.
Търся за клиент едностаен апартамент в посочените райони, като с приоритет ще се разглеждат оферти в Младост 1А. Да е ново строителство, може и в строеж.
Мой клиент търси да купи едностаен или двустаен апартамент в централната част на гр. София. Разглежда предложения с и без обзавеждане в посочения бюджет.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент търси да купи едностаен апартамент в град София. Няма предпочитания за района, но да се намира в близост до удобен градски транспорт.