Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, град София, кв. Манастирски ливади
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент, с цел инвестиция, в централната част на гр. София. По възможност имотът да няма нужда от сериозен ремонт.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в района на Южен парк и бул. България. Изискването е строителството да е тухлено, може и в строеж.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за покупка на двустаен апртамент, строителство ЕПК или Тухла в източните или южни райони на столицата. Апратаментът да не е за основен район. Клиентът ми е продал имот.
Клиент на МИРЕЛА търси за инвестиция до 30 000Е. Може да е на партер, на таванско помещение, може да е със статут на ателие или на офис-да е за ремонт. Важно е да се вмести в бюджета.
Клиент на МИРЕЛА търси с инвестиционна цел едностаен или двустаен апартамент до 42 000Е в Цяла София. Няма предпочитание за етаж. Важно е да се вмести в бюджета.
Търся да закупя за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в южните райони на гр. София. Предложения в ж.к. Манастирски ливади и с отопление на ТЕЦ не представляват интерес.
Купувам за мой клиент едностаен апартамент в посочените райони, на комуникативно място, с бърз достъп до спирка на градски транспорт.
Купувам за мой клиент едностаен апартамент, подходящ да преустройство в двустаен или двустаен в източни и южни райони. Може тухла, ЕПК и ПК строителство. Задължително с АКТ 16.
Купувам за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в района на Белите брези, Бъкстон, Борово, ж.к. Гоце Делчев. За предпочитане е ако е в близост до метростанция.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в района на Младост, Манастирски ливади, Малинова долина. Да не е на партерен етаж.
Търся за мой клиент едностаен апартамент до 45 000 евро. Разглеждат се оферти ново строителство, може и в строеж. Предпочитани са източните квартали.
Мой клиент търси да закупи 1-стаен или 2-стаен апартамент вторичен пазар или ново строителство с Акт 16. В близост до спирка на градски транспорт. Желателно е жилището да е обзаведено. Покупката е с цел ...
Клиентът търси да купи двустаен апартамент, с разрешение за ползване в град София. Разглежда в посочените квартали.
Търся за мой клиент двустаен апартамент ново строителство. Предложения, в близост до метростанция се разглеждат с предимство. Важно е да не превишава бюджета от 45 000Е, не толкова района.
Мой клиент търси за покупка апартамент с две отделни помещения и балкон. За предпочитане е да е панелно строителство и да не се нуждае от голям ремонт.
Търся за мой клиент 2-стаен апартамент, ново строителство - може и в начален етап, с южно изложение. Задължително с възможност за покупка на паркомясто.