Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, град София, кв. Западен парк
Купувам за мой клиент едностаен апартамент. Предпочитан район е Люлин. Разглеждат се предимно оферти на партерен етаж.
Търси спешно, до 1м. да закупи едностаен апартамент с довършителни работи, без значение района, да има удобен транспорт, по възможност тухла. Без партер. Възможност за бърза сделка.
Мой клиент търси да купи едностаен или маломерен двустаен апартамент в посочените квартали. На нисък етаж, по възможност готов за нанасяне.
Търся за мои сериозни клиенти стандартна гарсониера, в панелна или ЕПК сграда, в посочените райони. Желателно е да е в добро състояние.
Търся за мой клиент обзаведен едностаен апартамент в ж.к. Красна поляна 1, но разглежда и в други райони.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно в ж.к. Разсадника и околните райони. Бюджетът е до 50000 евро.
Мой клиент търси да закупи едностаен, за предпочитане обзаведен апартамент в цяла София, без района на ж.к Люлин.
Мой клиент търси едностаен необзаведен апартамент. В град София, без значение в кой квартал, важно е да е на добра цена.
Искам да купя за мой клиент едностаен, двустаен апартамент в южните и западните райони на град София. Имотът да е необзаведен, от втори етаж нагоре. Разглеждат се оферти само с разрешение за ползване ...
Търси да закупи едностаен необзаведен или с довършителни работи апартамент в посочените райони на гр. София. Да има АКТ16, разглежда се само ново строителство.
Купувам за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в посочения район, в близост до бул. Царица Йоанна.
Клиент на МИРЕЛА търси за инвестиция до 30 000Е. Може да е на партер, на таванско помещение, може да е със статут на ателие или на офис-да е за ремонт. Важно е да се вмести в бюджета.
Търся за мой клиент двустаен апартамент на комуникативно място в близост до метростация. Ще бъдат разглеждани и оферти на жилища, които са за ремонт.
Клиент на МИРЕЛА търси с инвестиционна цел едностаен или двустаен апартамент до 42 000Е в Цяла София. Няма предпочитание за етаж. Важно е да се вмести в бюджета.
Клиент на МИРЕЛА търси едностаен апартамент в кв. Света троица, бул. Сливница и Константин величков, ул. Цар симеон, Банишора, Центъра, пл. Журналист, ул. Елин пелин до 80 000Е. Тухлата е за предпочитане. ...
Търси да закупи едностаен необзаведен апартамент в кв. Западен парк, Разсадника до 50 000Е. Важно е да е близо до метростанция. Разглежда на АКТ14,15, ако скоро излиза АКТ16.
Търся за клиент на Мирела едностаен, двустаен апартамент в град София. Имотът да е на комуникативно място, с бърз и лесен достъп до главен булевард. Да не е на първи или последен етаж. Разглежда се както ...
Купувам за мой клиент едностаен апартамент в западните квартали на град София и централна част. Имотът да не е на партер или последен етаж.
Мой клиент търси да купи едностаен или двустаен апартамент в град София. Няма предпочитание за район, но да се намира в близост до удобен градски транспорт. Може и за ремонт.