Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, град София, кв. Дървеница
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Частна обява
Купувам маломерен апартамент или студио в кв.Витоша с балкон.
Търся за клиент едностаен апартамент в Младост. Без значение типа строителство. За предпочитане обзаведен.
Купувам за мой клиент едностаен апартамент в района на ж.к. Младост. Няма предпочитание за строителство, да не е партер.
Клиент на МИРЕЛА купува 1-стаен или 2 стаен апартамент близо до метростанция. Предпочита центъра или Младост 1. Може да е за ремонт, ако е козметичен.
Търся за мой клиент жилище в готова сграда, в западните квартали на гр. София. Желателно е да е двустаен.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в западните квартали на столицата, да е близо до метростанция. Възможно е да е панелно строителство. Приоритетно разглежда средни етажи.
Търся за клиент двустаен апартамент в източните райони, който да е в сграда ново строителство. Може да е в процес на строеж.
Клкиент на Мирела търси да закупи едностаен или двустаен апартамент, с АКТ16. Не желае да е на партер и да е със сатут на апартамент. Ще финансира покупката с кредит.
Клиент на агенцията търси да закупи едностайно жилище до 22 000 Евро с АКТ 16. Не е задължително статутът да жилищен.
Клиентът търси спешно едностаен или двустаен апартамент в ж.к. Студентски град и околните квартали. Бюджетът е 47000 евро. Предпочита жилището да не е на първи или последен етаж. Разглежда предимно ново ...
Мой клиент търси да закупи едностаен, двустаен апартамент в сграда в начален етап на строеж в района на ж.к. Младост, Дървеница. За предпочитане да е в близост до метростанция.
Мой клиент търси да закупи едностаен или малък двустаен апартамент в посочените квартали. Приоритетно разглежда предложения с южно и източно изложение. Възможно е да е от строяща се сграда.
Наш клиент търси малък апартамент (може и ателие) в гр. София. Разглеждат се посочените квартали, като сградата трябва да е ново строителство и да е близо до спирки на градски транспорт или метро. Сградата ...
Търся за мой клиент едностайно жилище, тип гарсониера, в посочените райони. Бюджетът е 30000-35000 евро.
Търся за клиент на Мирела малък апартамент готов за нанасяне. Разглеждат се предложения в цяла София. Важно е сградата да е завършена.
Мой клиент търси да закупи едностаен апартамент в гр. София, разглеждат се предложения в различни райони. Сградата да е с Акт 16, имотът по възможност да е обзаведен.
Мой клиент търси да закупи 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в гр. София, тухлено строителство, с площ 60 кв. м, до 48 000 евро.
Търся за мой клиент 2-стаен апартамент в кварталите близо до центъра - Зона Б-5, 18 и 19, Южни райони. За предпочитане завършен.