Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, град София, ж.к. Обеля 2
Търся за мой клиент едностаен апартамент, в близост до метростанция и супермаркети, в добре поддържана сграда.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в завършена сграда в Банишора, Слатина, Редута, Сухата река и Хаджи Димитър.
Търся за клиент едностаен апартамент с възможност за преустройство на двустаен. Като състояние да е за ремонт. Без жилища от типа общежитие. С хубава гледка.
Търся за мой клиент маломерно жилище, по възможност да не е обзаведено. Да е в близост до метростанция. С приоритет се разглеждат оферти в Люлин, Надежда и Обеля.
Търся за мой клиент маломерно жилище в кв. Обеля, в близост до метростанцията. Средствата за покупката са налични.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в новострояща се сграда в кв. Обеля, близо до метростанция или спирка на обществен транспорт.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в нова сграда, в районите на Люлин, Надежда или Обеля.
Търся за мой клиент двустаен или едностаен апартамент в районите Люлин 7, 8, 9, 10 или Люлин Център, в близост до спирки на градски траснпорт.
Мой клиент купува офис в района на Гео Милев, в близост бул. Цариградски шосе, с възможност за поставяне на реклама и свободно паркиране.
Мой клиент търси да закупи 1-стаен апартамент, без панелно строителство. Локацията може да бъде компромисна при добра оферта.
Купувам за мой клиент компактен апартамент на изгодна цена. Строителството трябва да е монолитно. Предпочитан район е Широк център.