Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, град София, кв. Малинова долина
Търся за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в гр. София. Предпочита ж.к. Фондови жилища. Бюджетът е до 52000 евро.
Клиент търси жилище за собствено ползване в посочените райони. По възможност ремонтирано и с хубави общи части, до 5-ти етаж.
Купувам за клиент на агенцията едностаен или двустаен апартамент в гр. София. Възможно е да е без жилищен статут и да има необходимост от ремонт. Бюджетът е до 50000 евро.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Мой клиент търси да закупи едностаен апартамент до метростанция. Задължително е да има балкон. Без партер и без последен етаж.
Клиент на Мирела купува 2-стаен апартамент без крайни райони /Люлин, Обеля, Надежда, Дружба 2, Левски Г и т.н./. Водещ е бюджетът му - до 140000 лева с включени нотариални такси в тази сума. Важно е да ...
Моя клиентка търси да закупи 1-стаен или 2-стаен апартамент в района на Студентски град или Малинова Долина на достъпни цени. Максимален бюджет около 50 000 евро.
Клиент на агенцията търси да закупи двустаен апартамент до 50 000 евро в София. Разглеждат се предложения в напреднал етап на строителство.
Клиент на агенцията търси да закупи едностайно жилище за бъдещ студент в ж.к. Студентски град или кв. Малинова долина. Разглеждат се всякакви предложения, стига да са до посочения бюджет.
Търсят 1-стаен, маломерен 2-стаен с максимален бюджет 48000€ в посочените райони. Имат одобрено финансиране за апартаменти със статут на ателие или студио. Без първи етаж и с АКТ16.
Клиент на Мирела търси да закупи 1-стаен или 2-стаен апартамент в южните квартали на София. Статутът на жилището не е от значение. Сградата може да е в начален етап на строеж.
Търся да закупя за мой клиент едностаен или двустаен апартамент ново строителство в южните райони на града.
Мой клиент търси апартамент в град София, без крайните квартали. Разглежда предложения с цена до 45 000 евро.