Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, град София, ж.к. Дружба 2
Търся за мой клиент, жилище в сграда с разрешение за ползване. Задължително условие е мястото да е комуникативно и общите части да са добре поддържани.
Клкиент на Мирела търси да закупи едностаен или двустаен апартамент, с Акт 16. Не желае да е на партер и трябва да е със статут на апартамент. Ще финансира покупката с кредит.
Клиент търси 1-стаен или 2-стаен в ж.к. Дружба 1 и 2 на град София. Няма претенции за етаж и тип строителство.
Клиентът търси спешно едностаен или двустаен апартамент в ж.к. Студентски град и околните квартали. Бюджетът е 47000 евро. Предпочита жилището да не е на първи или последен етаж. Разглежда предимно ново ...
Клиент на фирмата се интересува от едностаен апартамент в кварталите Люлин, Дружба или Толстой. Предпочита да не се нуждае от ремонт.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Търся за мой клиент малко, функционално жилище. Желателно е да е с добро местоположение и да не се нуждае от основен ремонт.
Купувам 1-стаен апартамент без значение от квартала и типа на строителство. Определяща е цената. С налични средства.
Купувам 1-стаен апартамент със статут на жилище без значение от квартала. Апартаментът може да е за тотален ремонт. Единственото изискване е да има ТЕЦ.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в град София. Разглежда навсякъде, по възможност жилището да е без мебели. Бюджетът е до около 45 000 евро.
Търся за мой клиент жилище без претенции за квартал, но задължително да е тухла. Не разглеждаме имоти със статут на офис или ателие. Може и без довършителни работи, може да е на акт 15.
Търся за мой клиент 1-, 2-стаен апартамент в гр. София, в ж.к. Дружба 1 и 2. По възможност да е в близост до метростанция. Бюджет около 45000 евро.
Клиентът търси да закупи маломерен двустаен апартамент в източни квартали на гр. София. Разглеждаме предложения, които са на високи етажи и за ремонт.
Търся за мой клиент тристаен апартамент в гр. София, в ж.к. Дружба, Младост или Слатина. Предпочита жилището да е за ремонт. По възможност да е в близост до метростанция.
Търся за мой клиент 2стаен или 1стаен апартамент в гр. София, в ж.к. Дружба, Младост или Слатина. Предпочита жилището да е на нисък етаж. По възможност да е в близост до метростанция.
Търся за мой клиент едно-, двустаен апартамент апартамент в гр. София, в ж.к. Дружба 1 и 2. Разглеждат се жилища за ремонт. По възможност да е в близост до метростанция.
Търся за мой клиент 1-, 2-стаен апартамент в гр. София, в ж.к. Дружба 1 и 2. По възможност да е в близост до метростанция. Бюджет около 50000 евро.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Клиент на агенцията търси да закупи едностаен или двустаен апартамент в северните райони на София до 35000 евро. Разглеждат се предложения ново строителство от доказани инвеститори, както и предложения ...
Клиентът търси за закупи маломерен двустаен апартамент в източни квартали на гр. София. Разглеждаме предложения, които са за ремонт.