Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, град София, ж.к. Дружба 2
Клиент на МИРЕЛА търси за инвестиция до 30 000Е. Може да е на партер, на таванско помещение, може да е със статут на ателие или на офис-да е за ремонт. Важно е да се вмести в бюджета.
Търся за мой клиент двустаен апартамент на комуникативно място в близост до метростация. Ще бъдат разглеждани и оферти на жилища, които са за ремонт.
Клиент на МИРЕЛА търси с инвестиционна цел едностаен или двустаен апартамент до 42 000Е в Цяла София. Няма предпочитание за етаж. Важно е да се вмести в бюджета.
Клиент на МИРЕЛА търси за инвестиция обзаведен или необзаведен едностаен или двустаен апартамент в Южни райони в близост до метростанция и градски транспорт. Изискване е да не е на първи и последен етаж, ...
Мой клиент търси да купи едностаен апартамент в град София. Разглежда в района на ж.к. Младост, Надежда. Имотът да е обзаведен, в сграда ново строителство с разрешение за ползване (АКТ 16).
Търся за мой клиент едностаен апартамент до 45 000 евро. Разглеждат се оферти ново строителство, може и в строеж. Предпочитани са източните квартали.
Мой клиент търси да закупи 2-СТАЕН апартамент в кв. Дружба 1, Дружба 2 или Горубляне. Ново строителство, около 60 кв. м, застроената площ да бъде минимум 50 кв. м.
Търся малък апартамент, подходящ за отдаване под наем. Желателно е да е с обзавеждане. Разглеждаме оферти във всички райони.
Мой клиент търси да закупи 1-стаен или 2-стаен апартамент вторичен пазар или ново строителство с Акт 16. В близост до спирка на градски транспорт. Желателно е жилището да е обзаведено. Покупката е с цел ...
Търся за мой клиент двустаен апартамент ново строителство. Предложения, в близост до метростанция се разглеждат с предимство. Важно е да не превишава бюджета от 45 000Е, не толкова района.
Търся за клиент боксониера или едностаен апартамент, за предпочитане в кв. Дружба 1 или 2 част. Може и нисък или последен етаж.
Мой клиент търси за покупка апартамент с две отделни помещения и балкон. За предпочитане е да е панелно строителство и да не се нуждае от голям ремонт.
Търся за моя клиентка апартамент с една стая, ново строителство в източни и южни райони на столицата. Може да е в сграда в много начален етап.
Мой клиент търси да закупи едностаен апартамент в град София. Критериите на клиента са да е близо до метро, да е до 55кв. м в спокоен квартал.
Мой клиент търси едностаен или двустаен минимум 40кв.м. Без значение на кой етаж. Може и пред АКТ16 да е, ако се очаква скоро. Без значение в кои квартали, само да не са Централни.
Мой клиент търси да закупи необзаведен едностаен или двустаен апартамент в Люлин от 5-10 или Дружба 1 и 2 до 50 000Е.
Мой клиент търси да закупи едностаен или двустаен апартамент до 40 000Е в квартали с хубава връзка на метро и обществен транспорт. Не се разглеждат оферти в кв. Люлин, Овча Купел и крайни квартали.
Мой клиент търси едностаен необзаведен апартамент. В град София, без значение в кой квартал, важно е да е на добра цена.
Мой клиент купува 2-стаен апартамент в южните квартали на град София. Може да е за ремонт. Разглежда предложения за тухла, панел и ЕПК строителство.
Търся за мой клиент 1-СТАЕН апартамент в гр. София. Няма предпочитания за конкретни райони. Бюджетът е до 40000 евро.