Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, град София, Център
Купувам за мой клиент двустаен обзаведен апартамент в центъра на гр. София, в близост до пл. Македония. Сградата да е добре поддържана.
Купувам за мой клиент апартамент до 90 кв. м в центъра на гр. София. Предпочита да е за ремонт. Задължително условие е височината на таваните да е 3,20 метра.
Мой клиент търси да закупи едностаен апартамент в централната част на града или в кв. Лозенец. Сградата да бъде тухлена. Апартаментът може да бъде на партерен етаж.
Търся да купя за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в района на ж.к. Банишора. Задължително е да има балкон или тераса.
Търся за мой клиент двустаен апартамент, ателие или таван в идеалния центъра на град София. За предпочитане е имотът да е за тотален ремонт.
Клиентът търси изгоден апартамент в центъра, за инвестиция. Разглежда предложения за двустайни и тристайни апартаменти.
Мой клиент търси да закупи 1-стаен или 2-стаен апартамент с една спалня и задължително с балкон. Разглеждаме предложения в кв. Лозенец и Център.
Мой клиент търси да закупи едностаен или двустаен апартамент в идеален Център, без частта около бул. Мария Луиза. Клиентът ми купува с налични средства.
Търси да купи едностаен апартамент със статут на ателие в центъра на град Варна. Да е на комуникативно място с достъп до спирка на градски транспорт.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в центъра на гр. София, с Акт 16, без претенции за обзавеждане. Желателно е жилището да не се нуждае от ремонт.
Мой клиент търси да закупи малък апартамент, около 50 кв. м, в идеален Център. Сградата да е масивна, в отлично състояние, с просторни, светли и представителни общи части.
Търся за мой клиент апартамент със самостоятелна спалня в южни райони на гр. София. Етаж - от трети до шести, но да не е последен. Сградата да е с разрешение за ползване, за предпочитане - тухлена. Покупката ...
Мой клиент търси да закупи едностаен или двустаен апартамент в центъра на града. Сградата да е тухлена, може и в строеж.
Търся за мой клиент маломерно жилище, по възможност да не е обзаведено. Да е в близост до метростанция. С приоритет се разглеждат оферти в Люлин, Надежда и Обеля.
Търся за мой клиент напълно завършен и обзаведен едностаен обзаведен апартамент в кв. Лозенец. Може и на нисък етаж.
Търся за мой клиент имот за инвестиция - магазин или апартамент в централната част на гр. София, в близост до метростанция.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в централните райони на град София, може и за ремонт.
Имам клиент, който търси да закупи малко жилище в идеален център, на пешеходно разстояние от бул. Витоша. Заплащането е изцяло със собствени средства.
Имам клиент, който търси да закупи с цел инвестиция едностаен, двустаен или тристаен апартамент в централни райони. Може да е старо строителство или ново с разрешение за ползване.
Мой клиент търси да закупи 1-стаен или 2-стаен апартамент в Център, Яворов или долен Лозенец. Бюджет - 75 000 евро, с налични средства.