Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, град София, кв. Хладилника
Търся за покупка 1-стаен апартамент - боксониера или гарсониера. Клиентът ми е без конкретни предпочитания за район, важно е имотът да е в добро състояние.
Клиентът купува едностайни апартаменти в централната част на гр. София - Лозенец, Оборище, Докторски паметник. Покупка с цел инвестиция.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Купувам за мой клиент двустаен необзаведен или обзаведен апартамент в Центъра, Красно село, Белите брези, Хиподрума, Гоце Делчев, Стрелбище, Иван Вазов. Да има АКТ 16. Да не е партер или последен етаж. ...
Клиент на агенция Мирела търси да закупи едностайно жилище в посочените райони. Разглеждат се предложения за завършено строителство.
Търся за мой клиент жилище в готова сграда, в западните квартали на гр. София. Желателно е да е двустаен.
Клиент купува едностаен или двустаен апартамент, за инвестиция, в южни райони. Бюджетът е 60000 евро.
Мой клиент търси даза купи малък двустаен апартамент в района на кв. Кръстова вада. Интерес представляват имоти с разрешение за ползване. Възможно е да е на партерен етаж с двор.
Клиент на агенцията иска да купи едностаен или двустаен апартамент в гр. София, за предпочитане централната част. Да е с пусков срок до края на 2020 г.
Мой клиент търси да закупи едностайно или двустайно жилище в посочените райони. Може и в начален етап на строителство. Покупката ще бъде осъществена със собствени средства.
Клкиент на Мирела търси да закупи едностаен или двустаен апартамент, с АКТ16. Не желае да е на партер и да е със сатут на апартамент. Ще финансира покупката с кредит.
Клиент на агенцията търси да закупи едностайно жилище в централната част на столицата. Може и в строеж, но в по-напреднал етап на строителство.
Клиент на агенцията търси да закупи едностаен апартамент или ателие. Целта на покупката е инвестиционна. Разглежда предложения за сгради, строени след 2000г.
Клиент на Мирела търси да закупи помещение с една или повече стаи в посочените райони с цел инвестиция.
Клиент на Мирела търси да закупи 1-стайно или 2-стайно жилище. Не е задължително да е със статут на апартамент. Приемливо е да бъде и за лек ремонт.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно в посочените райони. Възможно е да не е със статут на апартамент. Купува за инвестиция. Бюджетът е до 40000 евро.
Клиент на Мирела търси да закупи вече готово жилище с цел инвестиция. Не е задължително да е обзаведено. Може и за ремонт.
Мой клиент търси малък апартамент - студио или двустаен в гр. София. Жилището да е в сграда ново строителство с Акт 16. Разглежда почти всички райони на столицата. Без партерен етаж.
Търся за мой клиент едностайно жилище, тип гарсониера, в посочените райони. Бюджетът е 30000-35000 евро.
Търся за клиент на Мирела малък апартамент готов за нанасяне. Разглеждат се предложения в цяла София. Важно е сградата да е завършена.