Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, град София, ж.к. Хиподрума
Търся за мой клиент едностаен апартамент в района на Южен парк и бул. България. Изискването е строителството да е тухлено, може и в строеж.
Мой клиент търси да къпи едностаен или двустаен апартамент в посочените райони, като с предимство се разглежда ж.к. Бъкстон.
Търся да закупя за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в южните райони на гр. София. Предложения в ж.к. Манастирски ливади и с отопление на ТЕЦ не представляват интерес.
Търся за мой клиент обзаведен едностаен апартамент в изброените райони, като с предимство се разглежда ж.к. Хиподрума.
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи едностаен необзаведен или обзаведен апартамент в района на бул. Цар Борис III.
Клиент на МИРЕЛА търси за инвестиция обзаведен или необзаведен едностаен или двустаен апартамент в Южни райони в близост до метростанция и градски транспорт. Изискване е да не е на първи и последен етаж, ...
Клиент на МИРЕЛА търси да закупи едностаен или двустаен апартамент до 48 000Е в близост до ул. Опълченска, бул. Алексндър Стамболийски, мол София. Изискване е да е от 3ти етаж нагоре и без последен.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в районите около Южен парк. Жилището трябва да е на нисък етаж и да има балкон.
Мой клиент търси да закупи 1-стаен или 2-стаен апартамент вторичен пазар или ново строителство с Акт 16. В близост до спирка на градски транспорт. Желателно е жилището да е обзаведено. Покупката е с цел ...
Мой клиент търси да закупи едностаен апартамент в град София. Критериите на клиента са да е близо до метро, да е до 55кв. м в спокоен квартал.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в Южни или Източни райони. Да бъде в близост до метростанция. Разглеждат се оферти ново и старо строителство.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в град София и по-конкретно северни, западни и централни райони. Може както ново строителство, така и старо.
Мой клиент купува ДВУСТАЕН апартамент в южните райони на град София или по- конкретно в кв. Витоша. Необзаведен. Бюджет: 72 000Е.
Търся за мой клиент двустаен, обзаведен апартамент в района на кв. Борово и кв. Иван Вазов и ж.к. Хиподрума. На комуникативно място, в близост до спирка на градски транспорт.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в гр. София. Предпочита южни райони. Бюджетът е до 25000 евро.
Частна обява
Търся за мой клиент 2-стаен апартамент в кварталите близо до центъра - Зона Б-5, 18 и 19, Южни райони. За предпочитане завършен.