Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, град София, ж.к. Хаджи Димитър
Търся за мой клиент един едностаен апартамент в посочените райони. Да е на етаж до 5-ти и съвременно обзаведен.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент или едностаен с възможност за преустройство в района на Хаджи Димитър и Сухата река.
Мой клиент търси да закупи едностаен или двустаен апартамент в посочените райони. Разглеждаме само предложения от вторичен пазар.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в районите Сухата река, Хаджи Димитър, Мусагеница или Младост 1. Панелно строителство.
Частна обява
Търся да закупя едностаен апартамент без значение старо или ново строителство до 40 000лв!
Мой клиент търси да закупи 2-стаен апартамент в района на кв. Сухата река. Разглеждаме и имоти с нужда от ремонт.
Търся за мой клиент малък апартамент тип гарсониера, по възможност с отделна кухня в Южни райони. Може да бъде и в строеж.
Мой клиент търси да закупи 1-СТАЕН апартамент в град София, ж.к. Хаджи Димитър. Разглежда ПК строителство.
Търся да закупя за мой клиент, малко еднопространствено жилище, ново строителство. Може да е на партер или на тавански етаж със скосявания - тип ателие.
Купувам за клиент 1-стаен или 2-стаен, обзаведен апартамент само в ж.к. Хаджи Димитър. Клиентът ми разполага с налични средства.
Работя с клиент, който търси да закупи 1-стаен апартамент в района на ж.к. Хаджи Димитър. Предпочита да е в близост до спирка на градски транспорт.
Купувам за клиент едностаен апартамент без значение от типа на строителството. Като локация изключва кварталите Обеля и Люлин. Предпочита апартаментът да не е на първия или последния етаж. Бюджетът е ...
Купувам 2-СТАЕН апартамент в районите Манастирски ливади, Борово, Лагера. Разглеждам предложения предимно за ново строителство с Акт 16 или с предстоящ такъв до първите месеци на 2018 г.