Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, град София, ж.к. Хаджи Димитър
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент, който да не е за ремонт и по възможност да е обзаведен. Не се интересува от ниво партер. Предпочита района Младост. Ще се ползва за живеене, а в ...
Лукс имот
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Клиентът търси за закупи маломерен двустаен апартамент в източни квартали на гр. София. Разглеждаме предложения, които са за ремонт.
Клиент на Мирела търси двустаен апартамент в ж.к. Слатина, Суха река, Хаджи Димитър. Разглежда предложения без първи и последен етаж. Бюджет около 67000 евро.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент с цел инвестиция. Предпочита да е обзаведен и да е в близост до метростанция.
Клиент търси едностаен апартамент в кварталите Левски, Суха река, Хаджи Димитър. Разглежда всички етажи, важно условие е жилището да не е за основен ремонт.
Търся за мой клиент жилище, подходящо за отдаване под наем на комуникативно място в районите Суха река, Хаджи Димитър или Дружба. Етажът е без значение.
Търся едностаен апартамент в кварталите Суха река, Хаджи Димитър, Слатина. Жилището може да е за ремонт, но трябва входа да е поддържан.
Търся едностаен апартамент в кварталите Суха река, Хаджи Димитър или Левски. Етажът е без значение, важно е да е на удобно място и входа да е приличен.
Клиент търси да закупи апартамент в посочените райони, разполага с готови средства. По възможност общите части на сградата да са чисти и добре поддържани. Може и в сграда с акт 15, но от сигурен и ...
Мой клиент търси да закупи 2-стаен апартамент в района на кв. Сухата река. Разглеждаме и имоти с нужда от ремонт.
Търся за мой клиент малък апартамент тип гарсониера, по възможност с отделна кухня в Южни райони. Може да бъде и в строеж.
Мой клиент търси да закупи 1-СТАЕН апартамент в град София, ж.к. Хаджи Димитър. Разглежда ПК строителство.
Търся да закупя за мой клиент, малко еднопространствено жилище, ново строителство. Може да е на партер или на тавански етаж със скосявания - тип ателие.
Купувам за клиент 1-стаен или 2-стаен, обзаведен апартамент само в ж.к. Хаджи Димитър. Клиентът ми разполага с налични средства.
Работя с клиент, който търси да закупи 1-стаен апартамент в района на ж.к. Хаджи Димитър. Предпочита да е в близост до спирка на градски транспорт.
Купувам за клиент едностаен апартамент без значение от типа на строителството. Като локация изключва кварталите Обеля и Люлин. Предпочита апартаментът да не е на първия или последния етаж. Бюджетът е ...
Купувам 2-СТАЕН апартамент в районите Манастирски ливади, Борово, Лагера. Разглеждам предложения предимно за ново строителство с Акт 16 или с предстоящ такъв до първите месеци на 2018 г.