Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, град София, ж.к. Сухата река
Търся за мой клиент 1-стаен или 2-стаен апартамент, по върможност в жк. Дружба 1. Предпочита без първи и последен етаж.
Мой клиент търси да закупи едностаен апартамент в Център и широк център. По възможност с чисти и хубави общи части.
Клиент на Мирела търси 1-стаен или маломерен 2-стаен апартамент в ж.к. Сухата река. Разглежда предложения в начален етап на строителство.
Търся малко, компактно жилище в районите Суха река, Банишора, Х.Димитър, Люлин, Надежда. Предпочитано строителство тухла или ЕПК.
Търся за мой клиент жилище без претенции за квартал, но задължително да е тухла. Не разглеждаме имоти със статут на офис или ателие. Може и без довършителни работи, може да е на акт 15.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Клиентът търси за закупи маломерен двустаен апартамент в източни квартали на гр. София. Разглеждаме предложения, които са за ремонт.
Клиент на Мирела търси двустаен апартамент в ж.к. Слатина, Суха река, Хаджи Димитър. Разглежда предложения без първи и последен етаж. Бюджет около 67000 евро.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент с цел инвестиция. Предпочита да е обзаведен и да е в близост до метростанция.
Клиент търси едностаен апартамент в кварталите Левски, Суха река, Хаджи Димитър. Разглежда всички етажи, важно условие е жилището да не е за основен ремонт.
Търся за мой клиент жилище, подходящо за отдаване под наем на комуникативно място в районите Суха река, Хаджи Димитър или Дружба. Етажът е без значение.
Търся едностаен апартамент в кварталите Суха река, Хаджи Димитър, Слатина. Жилището може да е за ремонт, но трябва входа да е поддържан.
Търся едностаен апартамент в кварталите Суха река, Хаджи Димитър или Левски. Етажът е без значение, важно е да е на удобно място и входа да е приличен.
Клиент търси да закупи апартамент в посочените райони, разполага с готови средства. По възможност общите части на сградата да са чисти и добре поддържани. Може и в сграда с акт 15, но от сигурен и ...
Търся да закупя за мой клиент едностаен апартамент панелно строителство в кварталите Сухата река или Хаджи Димитър.
Мой клиент търси да закупи 2-стаен апартамент в района на кв. Сухата река. Разглеждаме и имоти с нужда от ремонт.
Търся за мой клиент малък апартамент тип гарсониера, по възможност с отделна кухня в Южни райони. Може да бъде и в строеж.
Търся да закупя за мой клиент, малко еднопространствено жилище, ново строителство. Може да е на партер или на тавански етаж със скосявания - тип ателие.
Търся за мой клиент жилище в ж.к. Сухата река, в поддържана сграда. Добре е да близо до базар Поли и спирки на транспорт.
Купувам за клиент едностаен апартамент без значение от типа на строителството. Като локация изключва кварталите Обеля и Люлин. Предпочита апартаментът да не е на първия или последния етаж. Бюджетът е ...