Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, град София, ж.к. Студентски град
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в кв. Кръстова вада. Интерес представляват предложения в завършени сгради с Разрешение за ползване и в рамките на бюджета.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Клиент на Мирела търси да закупи 1-стаен апартамент в ж.к. Студентски град с цел инвестиция. Сградата може да бъде в начален етап на строеж.
Клиент търси 1-стаен апартамент в посочените райони. Ако сградата се строи, да бъде готова до 12.2020г. Без партер.
Клиентът търси спешно едностаен или двустаен апартамент в ж.к. Студентски град и околните квартали. Бюджетът е 47000 евро. Предпочита жилището да не е на първи или последен етаж. Разглежда предимно ново ...
Мой клиент търси да купи едностаен апартамент в изброените райони. Да е ново строителство, като може и в начален етап на строеж.
Мой клиент търси да закупи имот, тухлено строителство, изцяло ремонтиран и готов за живеене в централна градска част.
Клиент, който се свърза с агенцията, търси да закупи студио или 2-стаен апартамент с предстоящ Акт 16. С приоритет се разглеждат Студентски град и Дианабад.
Клиент на агенцията, постоянно пребиваващ в чужбина разглежда оферти на едно и дву-стайни жилища в посочените райони. Разполага със много ограничени собствени средства. Ще търси начин и съдействие за ...
Търся за мой клиент жилище без претенции за квартал, но задължително да е тухла. Не разглеждаме имоти със статут на офис или ателие. Може и без довършителни работи, може да е на акт 15.
Търся за мой клиент жилище в център и близките квартали, да е с добър инвестиционен потенциал. По възможност в хубава и добре поддържана сграда.
Клиентка на агенцията търси да закупи 1-стаен апартамент на минимум Акт 14 до посочената сума. Търсенето е за южните квартали и източните квартали.
Търся за мой клиент, функционално жилище в посочените райони. Желателно е да не се нуждае от ремонт.
Купувам за мой клиент едностаен апартамент в гр. София. Разглежда предложения за посочените райони. Бюджетът е до 45000 евро.
Клиент на агенция Мирела търси да закупи едностайно жилище в посочените райони. Разглеждат се предложения за завършено строителство.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в кв. Студентски град. Търси ново или старо строителство. Може и да е на АКТ15.
Клиент на агенцията иска да купи едностаен или двустаен апартамент в гр. София, за предпочитане централната част. Да е с пусков срок до края на 2020 г.
Купувам за мой клиент едностаен апартамент с отлична локация в централната част около бул. Скобелев до бул. Патриарх Евтимий, в близост до Петте кьошета и НДК и в южните райони на град София.
Търся за клиент двустаен апартамент в източните райони, който да е в сграда ново строителство. Може да е в процес на строеж.
Мой клиент търси да закупи едностайно или двустайно жилище в посочените райони. Може и в начален етап на строителство. Покупката ще бъде осъществена със собствени средства.