Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, град София, ж.к. Студентски град
Търся за мой клиент жилище готово за живене, напълно обзаведено. Предпочитан район е около парк Заимов, но разглеждаме и предложения извън района.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в района, който да се предлага завършен. Може да е без обзавеждане, но да има довършителни работи.
Търся за клиенти апартамент ново строителство около Симеоновско шосе. Жилището трябва да има разрешение за ползване и по възможност да е с довършителни работи.
Купувам за мой клиент маломерен едностаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно кв. Студентски град и околните райони. Бюджетът е до 30000 евро.
Мой клиент търси да закупи едностаен и двустаен апартамент с цел инвестиция. Може и на по-начален етап, но да има в скоро време акт 16. Цена до: 45 000Е.
Купувам за мой клиент едностаен апартамент с отлична локация в централната част около бул. Скобелев до бул. Патриарх Евтимий, в близост до Петте кьошета и НДК и в южните райони на град София.
Купувам за мой клиент едностаен апартамент, подходящ да преустройство в двустаен или двустаен в източни и южни райони. Може тухла, ЕПК и ПК строителство. Задължително с АКТ 16.
Клиент на МИРЕЛА търси за инвестиция обзаведен или необзаведен едностаен или двустаен апартамент в Южни райони в близост до метростанция и градски транспорт. Изискване е да не е на първи и последен етаж, ...
Купувам едностаен апартамент за наш клиент. Да се намира в района на ж.к. Люлин, Модерно предградие, Студентски град и кв. Витоша. За предпочитане на среден етаж.
Търся за мой клиент тристаен апартамент или двустаен с възможност за преустройство. Интересува се от Младост 1, Полигона, Витоша и Студентски град. Може да е както обзаведен, така и необзаведен.
Мой клиент търси да купи едностаен апартамент в град София. Разглежда в кв. Витоша и ж.к. Студентски град. Имотът може да е както обзаведен, така и необзаведен, но да се нуждае от ремонт.
Мой клиент търси да закупи 1-стаен или 2-стаен апартамент вторичен пазар или ново строителство с Акт 16. В близост до спирка на градски транспорт. Желателно е жилището да е обзаведено. Покупката е с цел ...
Търся за клиент апартамент с две стаи. Строителство - тухла след 1970 г. Също ще бъдат разглеждани оферти в сгради, които са в процес на строеж.
Мой клиент търси за покупка апартамент с две отделни помещения и балкон. За предпочитане е да е панелно строителство и да не се нуждае от голям ремонт.
Търся да закупя за мой клиент едностаен апартамент в жк. Студентски град, кв. Витоша или кв. Малинова долина. Предпочита да е в нова сграда с разрешение за ползване (АКТ16), без довършителни дейности- ...
Търся за мой клиент едностаен апартамент в тухлена сграда, ново строителство - задължително с разрешение за ползване (АКТ 16). Имотът да е в близост до бул. Симеоновско шосе и бул. Д-р Г. М. Димитров. ...
Търся за мой клиент апартамент до 50000 евро налични средства. С бърз достъп до Студентски град. По възможност без нужда от ремонт.
Търся за клиент двустаен апартамент в източните райони, който да е в сграда ново строителство. Може да е в процес на строеж.