Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, град София, ж.к. Студентски град
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.Можете да подадете и безплатна ...
Клиент на Мирела търси да закупи 1-стаен или 2-стаен апартамент в южните квартали на София. Статутът на жилището не е от значение. Сградата може да е в начален етап на строеж.
Клиентка търси да закупи едностаен или двустаен апартамент за инвестиция. С предимство са обекти до метростация. Бюджетът и е около 60000 евро.
Търся за мой клиент малък апартамент в посочените райони на гр. София. Разглежда предложения ново строителство.
Купувам за мой клиент едностаен апартамент в гр. София. Не се разглеждат предложения за ж.к. Надежда и съседните квартали. Бюджетът е до 55000 евро.
Клиент на агенцията търси да закупи едностаен или двустаен апартамент в южни райони на гр. София. Бюджетът е до 50000 евро.
Търси да закупи едностаен апартамент в нова тухлена сграда, може и в процес на строителство с цел за инвестиция.
Клиент търси жилище за собствено ползване в посочените райони. По възможност ремонтирано и с хубави общи части, до 5-ти етаж.
Клиент на агенцията търси да закупи едностаен апартамент до 45000 евро в Студентски град в начален етап на строителство. Разглеждат се предложения и на партерно ниво.
Клиент на агенцията търси да закупи едностайно жилище за бъдещ студент в ж.к. Студентски град или кв. Малинова долина. Разглеждат се всякакви предложения, стига да са до посочения бюджет.
Клиент търси 1-стаен апартамент в посочените райони. С приоритет е ж.к. Студентски град. Държи да е ремонтиран и по възможност обзаведен.
Търси да закупи едностаен апартамент м ж.к. Студентски град, може и в процес на строителство, покупката е с цел инвестиция.
Търси да закупи едностаен апартамент в ж.к. Студентски град, може и в процес на строителство, без довършителни работи.
Клиент на Мирела търси два или три 1-стайни или 2-стайни апартамента с цел инвестиция. Желае да са в районите около Студентски град. Може сграда в строеж. Работи в чужбина. Собствени средства.
Клиент търси да закупи 1-стаен апартамент в района на Студентски град.Предпочита да е ремонтиран и обзаведен.
Клкиент на Мирела търси да закупи едностаен или двустаен апартамент, с Акт 16. Не желае да е на партер и трябва да е със статут на апартамент. Ще финансира покупката с кредит.
Клиент търси 1-стаен апартамент в района на ж.к. Студентски град. Няма изискване за състояние на имота.
Клиент търси 1-стаен, магазин или офис в гр. София. Предпочитани райони са Лозенец или Кръстова вада.
Купувам за клиент на агенция Мирела едностаен апартамент в гр. София. Разглежда предложения за апартаменти с инвестиционен потенциал в ж.к. Студентски град.
Клиентът търси спешно едностаен или двустаен апартамент в ж.к. Студентски град и околните квартали. Бюджетът е 47000 евро. Предпочита жилището да не е на първи или последен етаж. Разглежда предимно ново ...