Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, град София, ж.к. Студентски град
Търся за мой клиент помещение, подходящо за зъболекарски кабинет. Приоритетни райони са кв. Витоша, Студентски град или около търговски център. Етажът да е първи или партер.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в район близо до центъра. Строителството може да е тухлено или ЕПК.
Търся за мой клиент едностаен апартамент до 40 000 евро. Може и на зелено. Предпочитани са източните квартали.
Търся за мой клиент голям едностаен или двустаен апартамент в Младост, Мусагеница, Дървеница или Дианабад.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент ново строителство в Студентски град, Витоша и Малинова долина.
Търся за мой клиент необзаведен едностаен апартамент ново строителство за покупка с цел инвестиция. Ще се гледат оферти само в Студентски град.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в нова сграда в кв. Студентски град, в близост до спирка на градски транспорт.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент ново строителство в Студентски град, Витоша, Муагеница, Дианабад , Изток, Дървеница. Задължително с Акт 16.
Купувам за мой клиент едностаен апартамент в нова сград, тухлено строителство в района на ж.к. Студентски град. Подходящ за инвестиция.
Мой клиент търси да закупи едностаен апартамент, ново строителство, може и със статут на ателие. Предпочитани райони са източни и южни.
Търся за мой клиент 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент в кв. Витоша Желателно е да има балкон и да не е първи или последен етаж.
Имам клиент, който търси да закупи 1-стаен апартамент в района на Студентски град. Да не е първи или последен етаж. Може и да е без довършителни дейности.
Търся за мой клиент едностаен апартамент, в близост до метростанция и супермаркети, в добре поддържана сграда.
Мой клиент купува за инвестиция едностаен или двустаен апартамент, по възможност обзаведен. Сградата да е с Акт 16 или предстоящ до края на годината. По възможност с паркомясто или гараж.
Търся за мой клиент апартамент със самостоятелна спалня в южни райони на гр. София. Етаж - от трети до шести, но да не е последен. Сградата да е с разрешение за ползване, за предпочитане - тухлена. Покупката ...
Купувам 2-СТАЕН апартамент ново строителство в районите Младост и Студентски град или в близките до тях. Имотът трябва да е с добър инвестиционен потенциал.
Търся да закупя за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в Студентски град, Павлово или съседни им райони.
Купувам за мой клиент 1-стаен или маломерен 2-стаен апартамент с цел инвестиция. Средствата за покупката са налични.
Търся за мой клиент напълно завършен и обзаведен едностаен обзаведен апартамент в кв. Лозенец. Може и на нисък етаж.
Търся за мой клиент имот за инвестиция - магазин или апартамент в централната част на гр. София, в близост до метростанция.