Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, град София, ж.к. Стрелбище
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в ж.к. Стрелбище, може и в сграда панелно строителство.
Мой клиент търси да закупи едностаен апартамент, ново строителство, може и със статут на ателие. Предпочитани райони са източни и южни.
Мой клиент търси да закупи едностаен апартамент в южните райони, с бърз достъп до бул. България. Сградата да е тухлена и с АКТ 16.
Купувам за мой клиент 1-стаен или маломерен 2-стаен апартамент с цел инвестиция. Средствата за покупката са налични.
Търся за мой клиент напълно завършен и обзаведен едностаен обзаведен апартамент в кв. Лозенец. Може и на нисък етаж.
Търся за мой клиент помещение, подходящо за зъболекарски кабинет. Приоритетни райони са кв. Витоша, Студентски град или около търговски център. Етажът да е първи или партер.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент във всички южни квартали. Жилището трябва да е в добро състояние.
Мой клиент търси да закупи едностаен или двустаен апартамент в Южни райони, панелно и ЕПК и строителство.
Търся за мой клиент 1-стаен или 2-стаен апартамент (може и с преустройство). Може да е както старо, така и ново строителство. Трябва да има поне един неусвоен балкон. Предпочитани райони са Източните, ...
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в районите около бул. Цар Борис III, в ж.к. Студентски град или близо до Околовръстен път.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в южните райони на гр. София. Може да бъде панелно строителство.
Мой клиент купува двустаен апартамент или едностаенс по-голяма квадратура в сграда тухлено строителство след 2008 година, в южните райони.
Ексклузив
Търся за мой клиент апартамент в гр. София. Може да е с 1 или 2 спални. Предпочита централни райони и ж.к. Овча купел. Бюджетът е до 70000 евро.
Търся за мой клиент едностаен апартамент в южни райони. Сградата да е тухлена, в процес на строеж. Клиентът ми има налични средства.
Търся за мой клиент 3-стаен апартамент, в добро състояние, на комуникативно място. Предпочитани райони са Редута и Гео Милев. Бихме разгледали и ново строителство в напреднал етап на строеж.
Купувам за мой клиент 1-стаен или маломерен 2-стаен апартамент в посочените райони на гр. София, без първи и последен етаж.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в Южни райони. Предпочита в затворен комплекс, с хубава гледка и бед скосявания.
Търся за свой клиент жилище в сграда с хубава архитектура или в затворен комплекс с басейн. За предпочитане са южните райони на София и кв. Лозенец. Държим на разсрочена схема на изплащане.
Мой клиент търси да закупи едностаен апартамент в южни или източни райони на град София. Проявява по-голям интерес към Студентски град.
Купувам за мой клиент апартамент в района на ж.к. Красно село. Желателно е да има възможност за закупуване на паркомясто или гараж.