Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, град София, ж.к. Слатина
Клиенти на МИРЕЛА търсят да закупят едностаен или двустаен апартамент в района около Центъра и широк Център. Разглеждат стара тухла, панел, ако е саниран и добре поддържан, ЕПК. Да не е за тотален ремонт. ...
Купувам за мой клиент маломерен едностаен апартамент в гр. София. Разглежда предимно кв. Студентски град и околните райони. Бюджетът е до 30000 евро.
Мой клиент търси да купи едностаен апартамент в град София. Разглежда в района на ж.к. Младост, Надежда. Имотът да е обзаведен, в сграда ново строителство с разрешение за ползване (АКТ 16).
Мой клиент търси да закупи 1-стаен или 2-стаен апартамент вторичен пазар или ново строителство с Акт 16. В близост до спирка на градски транспорт. Желателно е жилището да е обзаведено. Покупката е с цел ...
Мой клиент търси да закупи едностаен апартамент в град София. Критериите на клиента са да е близо до метро, да е до 55кв. м в спокоен квартал.
Мой клиент търси да закупи 1-стаен или 2-стаен апартамент ново тухлено строителство. Интересува се от проекти в централни райони.
Купувам за мой клиент 1-стаен или 2-стаен апартамент в кв. Гео Милев, ж.к. Слатина, ж.к. Полигона и ж.к. Мусагеница. Разглежда предложения за тухла, панел и ЕПК строителство. Иска да е готово и да не ...
Мой клиент търси 1,2 или 3-стаен апартамент до 115 000Е обзаведен или необзаведен апартамент ( до ключ ), който да не е па първи или последен етаж. Купува с кредит.
Купувам за мой клиент едностаен апартамент в гр. София. Предпочита кв. Редута, кв. Гео Милев и кв. Слатина. Възможно е да е от строяща се сграда. Бюджетът е до 35000 евро.
Мой клиент търси да закупи едностаен или двустаен апартамент до 40 000Е в квартали с хубава връзка на метро и обществен транспорт. Не се разглеждат оферти в кв. Люлин, Овча Купел и крайни квартали.
Търси си едностаен или двустаен апартамент до 50 000Е в Гео Милев, Редута, Слатина, Ситняково, Изгрев, Изток, Дианабад, Дървеница, Мусагеница, Подуяне до 50 000Е.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в посочените райони, който да е готов за живеене и да не се намира на партер или първи етаж.
Купувам едностаен или двустаен апартамент за мой клиент в посочените райони. Разглеждат се и предложения с предстоящ акт 16.
Мой клиент търси да купи едностаен или двустаен в град София. Разглежда в района на ж.к. Слатина и кв. Гео Милев.
Частна обява
Търся да купя едностаен апартамент в ж.к. Дружба 1 и ж.к. Слатина.
Частна обява
Купувам маломерен апартамент или студио в кв.Витоша с балкон.
Частна обява
Търся да закупя едностаен апартамент без значение старо или ново строителство до 40 000лв!
Търся за мой клиент 2-стаен апартамент в кварталите близо до центъра - Зона Б-5, 18 и 19, Южни райони. За предпочитане завършен.
Търся за мой клиент, който е чужденец, 1-СТАЕН апартамент за инвестиция. Търсим имот в нова сграда, който да се продава с обзавеждане. С предимство разглеждаме източните райони на София, но се приемат ...
Мой клиент търси 1-СТАЕН или 2-СТАЕН в източните райони на гр. София. Разглежда тухлено строителство след 1990 година.