Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, град София, ж.к. Полигона
Частна обява
Купувам маломерен апартамент или студио в кв.Витоша с балкон.
Клиент на агенцията търси да закупи евтин апартамент, с минимална първоначална вноска, разчитайки изцяло на ипотечен кредит. Разглежда оферти от цяла София с изключение на западните райони.
Клиент на МИРЕЛА купува едностаен апартамент в посочените райони. За предпочитане без първи и последен етаж. Бюджетът е до 50000 евро.
Търся за мой клиент едностаен или двустаен апартамент в град София. Без крайни квартали. Имотът да не е на първи или последен етаж.
Купувам за мой клиент двустаен апартамент в гр. София. Разглежда предложения предимно за ж.к. Дружба. Бюджетът е до 55000 евро.
Търся за мой клиент, жилище в добро състояние. Желателно е да е в близост до метростанция. Приоритетно се разглеждат райони около ж.к. Дружба.
Търся за мой клиент, който е чужденец, 1-СТАЕН апартамент за инвестиция. Търсим имот в нова сграда, който да се продава с обзавеждане. С предимство разглеждаме източните райони на София, но се приемат ...
Търся за мой клиент апартамент до 40000 евро, за предпочитане в кв. Студентски град или в близост до метростанция. Ново строителство, с възможности за разсрочено плащане и срок на завършване 12.2018 г.
Работя с клиент, за когото търся 2-СТАЕН апартамент от старото строителство в Източните квартали. Определяща е цената, не повече от 35000 евро.
Имам клиент, който търси да закупи 1-стаен или 2-стаен апартамент в ж.к. Студентски град. Предпочита да е ново строителство.
Работя с клиент, за когото търся 1-стаен с възможност за преустройство или 2-СТАЕН апартамент в посочените квартали. Разглеждат се оферти както от старо, така и от новото строителство. Предпочита сграда ...
Търся за мой клиент 2-СТАЕН апартамент, предпочита в кварталите Дружба 1 или Дружба 2. Желателно е да се намира в близост до спирка на градски транспорт. Разглеждат се предложения както от старо, така ...
Търся за мой клиент малък апартамент тип гарсониера, по възможност с отделна кухня в Южни райони. Може да бъде и в строеж.
Работя с клиент, за когото търся да закупя 1-стаен или 2-стаен апартамент в източните райони на града. Разглеждаме старо или ново строителство. Ако сградата няма Акт 16, такъв трябва да предстои до няколко ...
Търся 1-стаен или 2-стаен апартамент в нова тухлена сграда. Може да бъде и в процес на строителство.
Купувам за мой клиент 1-стаен апартамент в източните квартали, с приоритет - Студентски град. Ще разглеждаме предложения и над посочения бюджет.
Купувам за мой клиент два малки апартамента или един по-голям с цел инвестиция. Предпочитани райони са Студентски град и всички части на Младост.
Търся да закупя 1-СТАЕН или 2-СТАЕН апартамент панелно строителство. Жилището не трябва да се нуждае от голям ремонт. Предпочитани райони са Младост 1,2,3, Дървеница и Мусагеница.
Купувам за клиент едностаен апартамент в сграда нова строителство, в източни или южни квартали на град София.
Търся за мой клиент 1-СТАЕН апартамент в кв. Студентски град и околните. Разглеждат се само имоти с Акт 16. Желателно е да се предлага на шпакловка и замазка.