Вие търсите: Купувам едностаен апартамент, град София, ж.к. Полигона
Мой клиент търси да закупи едностаен или двустаен апартамент до 30 000Е в Централни и комуникативни райони.
Търся имот в горепосочените райони. Имам и други клиенти с подобно търсене. Цената, посочена в заявката е ориентировъчна. При интерес мога да осигуря и клиенти с по-висок бюджет.
Мой клиент купува 2-стаен апартамент в южните квартали на град София. Може да е за ремонт. Разглежда предложения за тухла, панел и ЕПК строителство.
Купувам за мой клиент 1-стаен или 2-стаен апартамент в кв. Гео Милев, ж.к. Слатина, ж.к. Полигона и ж.к. Мусагеница. Разглежда предложения за тухла, панел и ЕПК строителство. Иска да е готово и да не ...
Мой клиент търси да закупи с цел инвестиция едностаен или двустаен за предпочитане обзаведен. Разглеждат се оферти в цяла София, в райони подходящи за инвестиция, търсени апартаменти под наем, млади хора ...
Търся за мой клиент двустаен апартамент на комуникативно място в близост до метростация. Ще бъдат разглеждани и оферти на жилища, които са за ремонт.
Клиент на МИРЕЛА търси за инвестиция обзаведен или необзаведен едностаен или двустаен апартамент в Южни райони в близост до метростанция и градски транспорт. Изискване е да не е на първи и последен етаж, ...
Търся малък апартамент, подходящ за отдаване под наем. Желателно е да е с обзавеждане. Разглеждаме оферти във всички райони.
Мой клиент търси да закупи 1-стаен или 2-стаен апартамент вторичен пазар или ново строителство с Акт 16. В близост до спирка на градски транспорт. Желателно е жилището да е обзаведено. Покупката е с цел ...
Търся за клиент боксониера или едностаен апартамент, за предпочитане в кв. Дружба 1 или 2 част. Може и нисък или последен етаж.
Търся за моя клиентка апартамент с една стая, ново строителство в източни и южни райони на столицата. Може да е в сграда в много начален етап.
Мой клиент търси едностаен или двустаен минимум 40кв.м. Без значение на кой етаж. Може и пред АКТ16 да е, ако се очаква скоро. Без значение в кои квартали, само да не са Централни.
Мой клиент търси да закупи необзаведен едностаен или двустаен апартамент в Люлин от 5-10 или Дружба 1 и 2 до 50 000Е.
Мой клиент търси да закупи едностаен или двустаен апартамент до 40 000Е в квартали с хубава връзка на метро и обществен транспорт. Не се разглеждат оферти в кв. Люлин, Овча Купел и крайни квартали.
Частна обява
Частна обява
Купувам маломерен апартамент или студио в кв.Витоша с балкон.
Търся за мой клиент, който е чужденец, 1-СТАЕН апартамент за инвестиция. Търсим имот в нова сграда, който да се продава с обзавеждане. С предимство разглеждаме източните райони на София, но се приемат ...
Търся за мой клиент апартамент до 40000 евро, за предпочитане в кв. Студентски град или в близост до метростанция. Ново строителство, с възможности за разсрочено плащане и срок на завършване 12.2018 г.
Работя с клиент, за когото търся 2-СТАЕН апартамент от старото строителство в Източните квартали. Определяща е цената, не повече от 35000 евро.
Имам клиент, който търси да закупи 1-стаен или 2-стаен апартамент в ж.к. Студентски град. Предпочита да е ново строителство.